Vierailija

Jos ei ole tiedossa kuin etunimi ja tyttönimi?Osoitetietoja ei ole annettu, puh. nro salainen jne. Mitä kanavia tarvitsee käyttää että saa yhteystiedot?Jotain maksullisia hakuja jostain?Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä voi kieltää tietojen luovutuksen jolloin esim. tietoja ei luovuteta mainosyhtiöille yms. mutta osoitteen saa silti yksityinen henkilö selville tuosta numerosta.

Tarvitsevat mahd paljon tietoa, esim juuri tyttönimi ja syntymäaika tai vuosi ja joskus tiedossa ollut asuinpaikka.Mene väestörekisterikeskuksen sivuille.

kun isäpuoleni tuli kännissä kotiin haulikon kanssa ja ampui äitiäni, oli todella iso prosessi saada osoite tiedot salaiseksi avieron ja oikeusprosessin jälkeen.

Tietojen luovutuskiellotJokaisella on oikeus kieltää henkilö- ja osoitetietojensa luovutus väestötietojärjestelmästä yksityissektorin käyttöön mm. suoramarkkinointiin, suoramainontaan, etämyyntiin, markkina- ja mielipidetutkimukseen, osoitepalveluun taikka sukututkimusta tai henkilömatrikkeleja varten.TurvakieltoJos henkilöllä on perusteltu syy epäillä oman tai perheensä turvallisuuden olevan uhattuna, maistraatti voi hänen pyynnöstään määrätä, ettei hänen kotikunta- tai osoitetietojaan saa antaa väestötietojärjestelmästä muille kuin viranomaisille. Maistraatti edellyttää turvakiellon hakijalta kirjallista, perusteltua pyyntöä tai ainakin käyntiä virastossa. Turvakieltomääräys voi ensimmäisellä kerralla olla voimassa enintään viisi vuotta. Sitä voidaan jatkaa kaksi vuotta kerrallaan. Kun henkilöllä on turvakielto, hänen osoitettaan ei luovuteta useissa tapauksissa viranomaisillekaan. Ne viranomaiset, jotka saavat henkilön yhteystietoja järjestelmiinsä, saavat myös tiedon turvakiellosta.Vierailija:

Lainaus:


sitä ei nimittäin ihan helposti edes saa.
Silloin ne tiedot ovat ainoastaan viranomaisten käytössä.Eri asia on sitten todella " salaiset" osoitetiedot, joita ei edes tavalliset virkamiehet saa käyttöönsä. Näitä voi olla mm. vakavia rikoksia tutkivilla poliiseilla, tuomareilla yms.

Kävelin poliisilaitokselle, joka silloin piti osoiterekisteriä, kerroin asiani. Pääsin asiasta vastaavan henkilön juttusille ja kerroin asiani ja asia oli sillä selvä. Minulla oli peruste: olin rikoksen uhri, joka oli järjestänyt syyllisen 4 seinän sisään pariksi vuodeksi. Oliko pelkoni aiheellinen, sillä ei ollut merkitystä - ei minua ollut uhattu - mutta pelkäsin silloin kaikkea.

http://192.49.222.187/osoitepalvelu/(www.vrk.fi/osoitepalvelu)Alla kopio ko sivun sisäkköstä ja saa, jos ei ole kielletty luovutusta. Hinta 2,25/osoite. Ja jos ei ensimmäisellä haulla löydy, niin sieltä pyydeään sähköpostilla lisätietoja, kunnes oikea osoite/henkilö löytyy.Hae osoite

Kirjoita etsittävän henkilön nimitiedot ja syntymäaika kenttiin.

Jos et tiedä tarkkaa syntymäaikaa, voit määrittää syntymävuoden tai aikajakson,

jolloin henkilö on syntynyt. Voit myös antaa lisätietoja, jotka tarkentavat hakua.

Paina lopuksi ' Lisää ostoskoriin' -painiketta.

Palvelua voivat käyttää Nordea Pankin Solo-, Osuuspankin Kultaraha ja

Sampo Pankin verkkomaksupalveluasiakkaat.Palvelun hinta on 2,25 euroa/tiedusteltu osoite.Etsittävän henkilön tiedot: (pakolliset kentät *) Sukunimi:*

Etunimi / -et:*

Syntymäaika:(pp.kk.vvvv - pp.kk.vvvv)Lisätietoja Kotikunta:

Syntymäkunta:

Entinen osoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Muuta

(esim.ammatti

tai

perheenjäsenten

nimet)

Vierailija

sähköposti <a href="mailto:yrjo.soini@gmail.com">yrjo.soini@gmail.com</a> kirjoitti:
Etsin kahta henkilöä 

Ensimmäinen on tyttö nimeltään Aino Mäkelä. Synt Muhoksella  vuonna 1943-19544

Toinen henkilö, on nimeltään Timo Ojala. asui ja oli kirjoilla Oulussa 1970 luvulla ja kävi 70 loppupuolella

kauppaopisto Oulussa ja työskenteli sen jälkeen Oulussa Kansallis-osake-pankissa.

Hänen syntymäpaikaansa en tiedä ja synnyivuoden haarukaksi arvion 1970-1976

Eksyikö papparainen elämänsä ensimmäistä kertaa nettiin? *tirsk*

Et sinä täältä heitä löydä, mene väestörekisterikeskuksen nettisivuille tai soita sinne!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat