Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän tyllerö yrittää koko ajan istumaan. Meidän täytyy sitoa pikkuinen sitteriin kiinni, kun muuten nousee istumaan ja putoaa lattialle!! (sitterissä siis se vyö, joka tarkoitettu vanhemmille lapsille...).Sylissäkin vauva pyrkii koko ajan istumaan, ja hermostuu, kun ei anneta.

Kommentit (7)

Ei ollenkaan viihdy sylissä makuu asennossa tai sitterissa, kun yrittää nykiä itseään ylemmäs ja ylemmäs..kauhean tappelun kanssa laitetaan turvakaukaloonkin istumaan.. kovasti yrittää istua, mutta en anna vielä! (:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta onneksi sylissä saa istuttaa, kun vauvalla on aina siinä mahdollisuus lepuuttaa selkäänsä ja niskaansa jos väsyy.

Meillä ei ainakaan sylissä enää hetkeäkään suostu " köllöttelemään" , vaan istuu kokoajan...

Meidän tytteli on myös kovasti jo jonkin aikaa pyrkinyt istumaan ja muistelen jostain kuulleeni ettei vauvalle ole siitä haittaa, jos itse sylissä nousee istumaan. Mihinkään sohvan nurkkaan ei kuitenkaan vielä saisi jättää ihan istuma-asentoon : )

Meidän poika 3,5 kk yrittää punkea istumaan koko ajan. Sitterissäkin on hurjan näköoistä kun yrittää nousta koko ajan istumaan, vielä ei viittisi nostaa asentoa ihan istuvaksi. Niin ja kovasti pitää keinua jalan päällä.

...koko ajan sylissä/sitterissä ollessaan... ja lattialla pitää päästä koko ajan kääntymään mahalleen, kun tällainen uusi taito on kerran hoksattu :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat