Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Epäilen kovasti, että hampaita olisi pojalle (5kk) tulossa, mutta nuo " oireet" ihmetyttävät. Eli nyt neljättä päivää jatkuvat kiukun puuskat - poika on välillä vihainen kuin ampiainen ja mikään ei tyydytä. Maito ei maistu kunnolla. Yöt ovat todella levottomia - heräilee itkemään, pyörii ja hyörii sängyssä... Ikenessä on sellainen verinen piste. Sitä kuolaa tulee kovasti, mutta on tullut jo pidemmän aikaa. Mietin jo tuossa, että pítäisi poika käyttää läärisissä, ettei nyt vain olisi jotain korvatulehdusta tai muuta.

Kertokaahan kokemuksia hampaiden tulosta!

Kommentit (4)

on tehty (nyt 7 hammasta joista 2 ekaa alas tuli ilman minkäälaista merkkiä mutta muiden viiden tekeminen kyllä huomattu!). Myös 2 korvatulehdusta takana ja silloin itku ollut kyllä ihan täysin eri luokkaa öisin. Mutta eihän noista tietysti ikinä tiedä mutta kyllä nuo merkit aika tutuilta kuulostaa. Varsinkin jos ikenessäkin näkyy jotain.

alahampaat tuli pikkunuhalla ja kitinällä mutta neljä ylähammasta....HUOH! Kyllä niitä ollaan tehty. Yöt meni valvoessa pari viikkoa (4 siis tuli kahdessa viikossa), tyttö söi huonosti jne. Odotan kauhulla poskihampaiden tuloa.

Kiukkuisuus oli meillä ainakin isoin " oire" , myös huono syönti. Hampaita ei saisi millään katsoa, eli kipeäthän ne ikenet ovat. Mutta taidan olla onnekas kun nämä neljä tuli näinkin nopeasti, olen kuullut kaveriltani että poskihammasta tehtiin heillä kaksi kuukautta!Yksi hyvä vinkki meillä oli se että annoin kaikki ruoat kylmänä ja juomatkin niin kylmänä kun ne menee. Ja purulelut vaan jääkaappiin ja niitä jäystämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuleeko öistäkin kamalan levottomia ja kuinkahan kauan se hammas tekee tuloaan. Mies parkaa säälittää, kun on ihan rättiväsynyt aamuisin ja töihin pitäsi jaksaa mennä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat