Vierailija

Näyttääkö raskaustesti silloin plussaa kun pahoinvointi on alkanut? Epäilen raskautta, mutta kun olen vasta 17 kp:ssä menossa. Ehkä tuli sitten valemenkat tai jotain...

Kommentit (8)

Acon10 testeillä voi kuulema testata jo 10päivää oviksesta... mutta varmimman tuloksen saa kaikilla testeillä sitten kun menkat on myöhässä.Jos teet testin ja näyttää negaa niin älä turhaa pety. Harvinaista olisi jos tuossa vaiheessa jo plussaa näyttäisi(jos sulla ei sitten olis tärppi käyny jo edellisestä kierrosta) Eli jos negaa näyttää niin tulos ei todellakana ole varma vaan kannattaa testata aikasintaan niihin aikoihin kun kuukautisten pitäis alkaa... sitten on jo varmampi tulos.

Plussa onnea jos raskautta kerran toivot.

t:6 rv 6+4

Eli jos olet jo edellisestä kierrosta tullut raskaaksi... mutta jos meneillään olevasta kierrosta olisit raskautumassa niin hyvin epätodennäköistä olisi että sulla olisi vielä yhtään raskaushormoonia veressä. Riippuen kiertosi pituudesta sulla on ovis vasta ollut ja mahdollinen kiinnittyminen tapahtumassa.Pahoinvointi voi johtua muustkain kuin raskaudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat