Vierailija

Eihän sitä tunteilleen mitään voi, mutta käytökseen ja puheisiin voi tietysti vaikuttaa. Ihmetyttää ihmisten kykenemättömyys tällaisiin asioihin. Omia ja tutttavien lapsia haukutaan rasittaviksi, mutta jos joku väsyy hoitamaan ja huolehtimaan toisen lapsista joita ei ole synnyttänyt, niin onkin täysi hirviö ?!

Kommentit (10)

Eli osa äitipuolista on ns. lähiäitipuoleja, eli joutuvat JATKUVASTi hoitamaan toisen lapsia, esim. minä. Valitusta ja niuhoamista kyllä riittää ja kiitosta ei saa koskaan. Aina vaan ihmetellään,että etkö rakastakaan lasta kuin omaasi?Juuri kaltaisesi kypsymättömät ihmiset omine ydinperheodotuksineen aiheuttavat jatkuvasti paineita ja pahaa mieltä. Mikään ei tunnu riittävän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Omia lapsiaan saa välillä sanoa rasittaviksi, koska kaikki pitävät varmana, että omia lapsiaan rakastaa kuitenkin, siis rakkaus on se päällimmäinen tunne.Äitipuolen kohdalla tätä ei pidetä varmana, joten valitus tuntuu pahemmalta.

äitipuoli on hyvä ja lähtee kävelemään jos kyllästyttää. Muutenkaan vastuu ja stressi ei ole lähellekkään verrattavissa äidillä ja äitipuolella.

ei lähiäitipuolta tarvittaisi. Ja neuvo lähteä kävelemään, jos on pientäkin moitteen sanaa miehen lapsesta on suorastaan lapsellinen. Jos rakastaa miestä, täytyy toki hyväksyä hänen lapsensakin- mutta ei teeskennellä että lapsi on aina niin ihana. Tuskin kaikki äidit ajattelevat naapurin lapsistakaan että ne ovat aina niin ihania eivätkä silti muuta uusia naapureita saadakseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat