Seuraa 

Löytyisikö siis keneltäkään kätköistä ohjetta voipullalle? Ei siis voisilmäpullan ohjetta.



-Susa-

Kommentit (1)

Tarvitset voipullien valmistamiseen kaksi vehvästaikinaa, joista toisessa on vähemmän ja toisessa enemmän rasvaa



Taikina 1

100 g voita tai margariinia

2 1/2 dl maitoa

1/2 palaa hiivaa (25 g)

1 muna

1 tl kardemummaa

1 tl suolaa

1 dl sokeria

n. 8 dl jauhoja



Taikina 2

350 g voita tai margariinia

2 dl maitoa

3/4 pkt hiivaa (35 g)

1 muna

2 tl kardemummaa

1 tl suolaa

1 dl sokeria

n. 8 dl jauhoja



Valmista molemmat taikinat siten, että sulatat ensin rasvan. Lisää siihen kylmä maito, hiiva, muna ja mausteet. Lisää aluksi jauhoja vähitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää loput jauhot ja alusta taikinat tasaisiksi.

Anna taikinoiden kohota n. puoli tuntia.

Hiero taikinoita vähän leivinpöydällä. Kaaviloi kumpikin taikina parin sentin paksuiseksi levyksi. Pane levyt päällekkäin ja ota siitä pyöreällä muotilla kakkuja (n. 10 cm halkaisijaltaan). venytä ja muotoile pyöreä kakku siten, että siitä muodostuu pyöreä pulla, jossa rasvaisempi taikinalevy on päällimmäisenä.

Anna pullien kohota hyvin ja paista ne voitelemattomina 225 asteen uuninlämmössä vaaleanruskeiksi. pullien koosta riippuen kypsymisaika on 10-15 minuuttia.



Toivottavasti pullat maistuvat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat