Vierailija


Äidin epäillään yrittäneen surmata lapsensa Oulussa

ilma

Sairaankuljetusyksikön henkilökunta löysi maanantai-iltana äidin ja hänen kaksi kouluikäistä lastaan huumattuina asunnostaan Oulunsuusta. Kaikki kolme vietiin Oysiin eikä heillä ole välitöntä hengenvaaraa.Vanhempi lapsista, 13-vuotias tyttö, hälytti kotiin apua aluehälytyskeskuksesta. Hän ilmoitti, että hänen äitinsä oli ottanut yliannostuksen lääkkeitä.Paikalle lähetettiin lääkäriambulanssi. Sairaankuljetusyksikkö totesi äidin lisäksi ilmoittajan, 13- vuotiaan tytön ja hänen 11- vuotiaan veljensä olevan huumaantuneina ja tokkuraisina. Lapset ja heidän 39- vuotias äitinsä toimitettiin Oysiin.Lasten äiti oli jättänyt jälkeensä kirjeen, josta kävi ilmi, että hänen tarkoituksensa oli surmata lapset ja itsensä. Alustavissa tutkimuksissa on käynyt ilmi, että lapsille on annettu lääkkeitä ruokaan sekoitettuna.Vanhempi lapsista ei jaksanut syödä kokonaan ruoka-annostaan, vaan antoi osan siitä nuoremmalle lapselle.Lasten äitiä epäillään kahdesta murhan yrityksestä. Hän on terveydenhuoltoviranomaisten huostassa.

Kommentit (5)

Miksei ne voi tehdä vaan itselleen jotain, jos eivät nää muuta vaihtoehtoa, mutta kun pitää vetää lapsetkin mukaan tuohon kärsimykseen?!

Ei voi ymmärtää millään. Surullista.

Ajatelkaa kun (jos) se nainen tajuaa tekonsa. Liian usein henkiin on jäänyt vain äiti/isä. Ihan älytöntä tuuriakin tuossa on ollut!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laittavat vaan hyräillen paplareita päähänsä ja meikkaavat itseään peilin edessä. Seuraavaksi ryhtyvät surmaamaan lastaan, varmaan huvin vuoksi, kai. Itsellänikin on selvät muistikuvat siitä, kuinka äitini yritti tappaa minut ihan selvinpäin, puhui järkeviä samalla. Muistan kuinka selvisin tilanteesta teeskentelemällä kuollutta niin kauan, että hellitti otteensa, luuli voittaneensa. Itseään ei ollut tarkoitus vahingoittaa. Isä oli samanlainen saasta. Ikävää, että tänä päivänä lastensuojelun määrärahoja supistetaan koko ajan, vaikka nämä tapaukset tuntuvat lisääntyneen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat