Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko muilla käynyt vastaavaa; eli tyttömme aloitti 8 kk sitten perhepäivähoidossa (vajaa 1,5-vuotiaana). Pysyi syksyyn asti täysin terveenä, vaikka muilla hoitolapsilla oli mitä milloinkin (flunssaa, vatsatautia tms..). Nyt sitten on yhtäkkiä sairastelu alkanut. Ollaan n. 2 kk ravattu koko ajan lääkärissä. Tuntuu, että heti jos on viikonkin terveenä, niin uusi flunssa tms. tulee. :(

Kommentit (5)

Olemme yrittäneet ollakkin mahdollisimman paljon kotona lapsen kanssa, mutta nyt vuoden loppuun minulla sellainen työtilanne että ihan viikko putkeen ei onnistu.. Mutta jotain täytyy keksiä.

Vähän väliä lapsi oli sairaana, vähintään kerran kuussa. Ei mitään vakavaa, nuhaa ja kuumetta, mutta sitä oli jatkuvasti. Nyt on ilmeisesti vastustuskyky kasvanut, sillä koko syksyn aikana lapsi ei ole kertaakaan ollut sairaana. Koeta kestää, kyllä se helpottaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsi aloitta tarhassa 1v syksyllä ja syksyn oli terve. Keväällä tuli vesirokko, keuhkokuume, infektioastmaa, korvatulehduksia, 3 yrjö/ripulitautia ja kaikki parin viikon välein. Meinasin oikeesti lopettaa työt. Nyt kesän ja tähän asti ollut terve (kops kops). Luulen, että on kerännyt tarpeeksi vastustuskykyä ensi keväälle..Eli kyllä se jossain vaiheessa helpottaa teilläkin:)

Alle 2v. sairastaa kotonakin paljon. Sitten se helpottaa jo kummasti. Aina kun aloitetaan päivähoito - tai hoitojärjestelyissä on muutoksia - niin lapsi saa uusia pöpöjä ja sairastelee.Meillä on jo sairastelukierre käyty, koska lapset ovat olleet samassa päiväkodissa jo pian 2v. mutta aina kun päikkyyn tulee enemmän uusia lapsia - kuten kesällä, kun naapuripäiky suljetaan - niin johan tulee tauteja kotiinkin. Kuitenkin yli 2v. lapsilla ne ovat harvinaisempia.Kyllä se siitä. Kun tämän syksyn jaksatte, niin ehkä kevät on jo parempi. Muista antaa lapsen levätä kunnolla itsensä terveeksi - ota vaikka hoitaja kotiin muutamaksi päiväksi. Tuon ikäisen olisi hyvä olla koko viikko kotona parantumassa, jos kunnolla sairastuu. Sillä tavoin pääsette ehkä nopeammin kierteestä pois.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat