Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kaverini on alkanut käyttää alkoholia viime aikoina aika lailla. Hän on 3 lapsen yh. Nuorin meni tarhaan syksyllä.Äiti vie lapset usein, yleensä 3 kertaa viikossa iltahoitoon puolipäivätarhan lisäksi. Silloin hän istuu joskus baarissa, joka viikonloppu vähintään.Viimeviikolla useampana päivänä viikossa oli juonut, perjantaina aloitti kolmelta päivällä ja sitä jatkui myöhään. Baarit ovat kuulemma hänen oma juttunsa nyt (lähiökapakat). Töissä ei ole eikä ole vielä aikeita mennä.Tämä vaihe ei hänen mielestään jatku kuin jonkun aikaa, mutta minusta ei ole enää tervettä että lastensa ainut huoltaja on kännissä vähintään kerran viikossa ja krapulassa yhden päivän viikosta kun hänen lapsensakin ovat kotona kaikki ja perheellä aikaa tehdä jotain yhdessä. Käytöksessäänkin ja lasten käytöksessä olen alkanut nähdä muutosta.Hän on aina paheksunut juoppoja (sellainen isä ja ex-mieskin) ja tekee juuri sitä samaa nyt itsekin, mutta ei tietenkään näe sitä asiaa niin.En ole ihan varma onko hänellä asia enää kontrollissa, hän pystyy omasta mielestään olemaan juomatta muttei vaan halua.

Kommentit (2)

Koska tuohon elämäntyylin jää helposti koukkuun, eli tulee sosiaalisesti riippuvaiseksi alkoholista. Vaikka alkoholista pääsisikin eroon, on paljon vaikeampi päästä siitä kaikesta muusta mikä on tullut ohessa: esim. kaveripiiristä. Tulet vielä huomaamaan, jos ei ymmärrä ajoissa lopettaa.

Oiskohan toisenlainen " oma aika" tarpeen? Mahtaisiko löytyä mitään muuta tietä ulos arjesta - lenkit kavereiden kanssa, konsertit, leffat tms. mikä ei innosta juomaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat