Seuraa 

Olisiko jollain tietoa " Avaimet käteen" -valmistalopakettin hinnoista? Kokoluokka valmistalolle tulisi olemaan 150m2-170m2.

Kommentit (3)
Älvsbytalo on halvin ja tietysti myös varustukseltaan ja ladultaan vaatiamattomin. Meille on kokemusta Oravaistalosta ja peruspaketin hinta on siinä noin 10% enemmän kuin älvärissä ja varmasti sen arvoisesti laadukkaampi.Kun valitsee kaakeloidut lämmitetyt kosteat tilat, parketit jne jne, niin perushinnan voi kertoa ainakin 1,3:lla. Ja sitten se yläkerran rakentaminen 30 teur ja ulkotyöt tontin haastavuudesta riippuen niin hinta on herkästi yli 200 teur.

tuonkokoiselle puolitoistakerroksiselle valmistalolle.Riippuu pitkälle haluaako yläkerran valmiina, puolivalmiina vai varauksella, haluaako parvekkeita, kuisteja, erkkereitä, terasseja, kalliimpia materiaaleja yms, mutta suunnilleen 150 tuhannesta eurosta ylöspäin ,ilman tontin hintaa. Mukaanluettuna rakennuttajan kustannukset, liittymät, perustukset, ja talo muuttovalmiina.Ollaan siis kyselty mm Älvsbytalolta(halvin), Muurametalolta, Desingtalolta, Avainkodilta, Kastellilta, Omatalolta,Oravaisilta vai mikä se oli jne. Aika paljon saa uppoon rahaa ihan perustaloon jos ei tyydy kaikessa halvimpaan mahdolliseen. Aluekin vaikuttaa hintaan, etelässä kai kalliimpaa kun pohjoisessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuonkokoinen maksaa esim. Oulussa JT-talojen tekemänä suunnilleen 160 tuhatta avaimet käteen, siihen päälle tontti, liittymät, maatyöt, valvojien palkat yms. eli n. 30-50 tonnia. Älvsbyhusin saa paljon halvemmalla. Se on sitten vähän mitä tarvitaan! Niitähän on monissa firmoissa, eikun soittelemaan: avainkoti, muurametalot, oravaistalot yms. Ja monilla paikkakunnilla pienet rakennusliikkeet tekevät avaimet käteen -taloja ihan paikan päälläkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat