Seuraa 

Sopiiko se ihan minkälaisiin vaunuihin tai rattaisiin tahansa, vai onko se niin kapea, että siihen mahtuu vain matkarattaat?Ajattelin ottaa matkalla ihan meidän normaalikäytössä olevat Gessleinin aika leveät iso(kumi)pyöräiset rattaat, nyt aloin kuitenkin miettimään, että kai nekin sopivat siihen suojapussiin. Olisi aika harmi, jos lähtöselvityksessä sanoittaisiin, että rattaat on liian isot, ei mahdu koneeseen :)

Kommentit (4)

Meidän sateenvarjomalliset meni just ja just eli voi tehdä tiukkaa alaspäin kasattavienkin rattaiden kanssa. Lisäksi Finskillä ainakin mukaan saa ottaa ilmaiseksi vain matkarattaat, jotka saavat painaa muistaakseni korkeintaan 5kg. Eli isoista rattaista voi mennä ylipainomaksua.

siis se ratasosa (kuomu oli matkalaukussa, kun kuopus oli 2,5kk). Ei mennyt lisämaksua, mutta ei ollut myöskään mitään erityistä finskin suojaa, vaan oma jätesäkki. Ja unko vääntyi matkalla ruumassa taikka hihnalla, kuka tietäis, niin, että finski korvasi uuden rungon. Ei kankanita, vaikka sekin repesi. Tämä ei ollut nyt tämän vuoden juttu, mutta epäilen, että olisi muuttunut. Lisäksi Thaimaaseen asti on kuskattu Pony-rattaat ihan samalla periaatteella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat