Vierailija

Lapsemme nimeä haukuttiin täällä kerran ja vaikutti siltä, että kyseessä on joku tuntemamme henkilö. Tällaista se on nykyaikana, ei enää juoruta vaan kylän akkojen kesken, vaan pitää ihan julkisesti puukottaa kavereita selkään! Vaikkakin tietysti anonyymisti, kun ei ole pokkaa tulla sanomaan kasvotusten. Ja silti, ei me kenenkään mielipidettä olla pyydetty lapsen nimestä!Ihmettelen, eikö sinua oikeasti hävetä? Kun pilkkaat täällä lapsemme harvinaista nimeä, pilkkaat lastamme ja haluat selvästi pilkata meitä julkisesti.

Kaikki te jotka olette noin tehneet, minä saatan olla kaverisi ja toivon, että pilkka sattuu joskus omaan nilkkaasi!Miksi se muuten tekee teille joillekin niin kipeetä, jos joku antaa lapselleen harvinaisen tai " erikoisen" nimen?Muutenkin, te jotka näitä " kamalia" nimiä bongailette, esim. sieltä Hesarin palstalta, voisittekin julkaista sellaisen hyväksytyn nimilistan täällä av:lla, jossa olisi kaikki " arvon ylhäisön" mielestä kauniit nimet. Näin me tyhmät vanhemmat ei erehdyttäs antamaan lapselle rumaa nimeä.

Kommentit (16)

omasta mielestä kaunein ja sopivin nimi. Kateellisia yleensä ovat.Ei taitais olla kiva näistä Aa, Bee... jos kaikki lapset olisi saman nimisiä.Minun mielestä nämä täällä toisia haukkuvat ovat muinaisia koulukiusaajia, jotka eivät ole kasvaneet aikuisiksi.

Vierailija:

Lainaus:


Lähinnä se ärsytti, että luultavasti joku tuntemamme henkilö arvostelee, ja piti päästää paineet pihalle.t.ap
Haluaisin kyllä itse samanlaisessa tilanteessa tietää, kuka jutun takana on. Olisi entinen kaveri. Ei siksi, ettenkö soisi hänelle mielipidettään, vaan siksi, että asian voi todellakin esittää aikuismaisemmin -siis sanoa suoraan- tai jopa niin aikuismaisesti, että ei sano mitään vaan pitää eriävän mielipiteensä (ja varsinkin ivailun) omana tietonaan >:( Kyseisen henkilönkin olettaisi tajuavan, että olette lapsenne nimen rakkaudella valinneet!t. se, jolle kommentoitSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mut ei millään pahalla, en tiedä mikä teidän lapsenne nimi on. Mut kyl tuolta kasteilmotuksista älil saa lukea semmosia nimiä et kauhul ajattelee et tuleeko koulussa kiusatuksi siitä syystä. Lähinnä kyse nimistä joita en kyl kuvittele laittavani omalle lapselle ja on aika vanhoja nimiä joita kuvittelis mieluummin vanhuksen nimeksi. Esim. Väinö, Toivo, Ym. muita vastaavia nimiä

ja vanhin poikani Roni Jeremias.Nuorempi veli on Joni Terno Oskari ja nuorin tyttäreni Tilla Ramona.Kaikille tutuille ainakin nyt selvisi kuka minä olen, mutta pointti on se, että kaikki lasteni nimet on haukuttu tällä sivustolla.Se todellakin on nykyaikaa!Antaa ihmisten pitää mielipiteensä!Kyl maailma oiskin kurja, jos me kaikki oltais asioista samaa mieltä!

Vierailija:

Lainaus:


voisittekin julkaista sellaisen hyväksytyn nimilistan täällä av:lla, jossa olisi kaikki " arvon ylhäisön" mielestä kauniit nimet. Näin me tyhmät vanhemmat ei erehdyttäs antamaan lapselle rumaa nimeä.
Tokkopa ajattelit lapsesi nimen valitessasi, että tuossapa sopivan ruma nimi meidän pikkuiselle ;) Siis, jokainen valitsee lapselleen nimen sen mukaan, mikä itsestä (ja puolisostakin?) kuulostaa hyvältä -mitä sitten, jos se ei kaikkia miellytä? Ei sellaista nimeä ole olemassakaan, josta ihan jokainen tykkää! Meillä ainakin vme vanhemmat päätämme lapsemme nimen -ei AV! :)Vai oikeastiko sinusta lapsenne nimi onkin nyt huonompi, kun olet täältä jonkun typerän kommentin lukenut?Vierailija:

Lainaus:


semmosia nimiä et kauhul ajattelee et tuleeko koulussa kiusatuksi siitä syystä.
jotka täällä haukkuvat nimet sun muut asiat? No, toivottavasti lapsistamme kasvaa suvaitsevaisempia ja fiksumpia kuin meistä.

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


voisittekin julkaista sellaisen hyväksytyn nimilistan täällä av:lla, jossa olisi kaikki " arvon ylhäisön" mielestä kauniit nimet. Näin me tyhmät vanhemmat ei erehdyttäs antamaan lapselle rumaa nimeä.
Tokkopa ajattelit lapsesi nimen valitessasi, että tuossapa sopivan ruma nimi meidän pikkuiselle ;) Siis, jokainen valitsee lapselleen nimen sen mukaan, mikä itsestä (ja puolisostakin?) kuulostaa hyvältä -mitä sitten, jos se ei kaikkia miellytä? Ei sellaista nimeä ole olemassakaan, josta ihan jokainen tykkää! Meillä ainakin vme vanhemmat päätämme lapsemme nimen -ei AV! :)Vai oikeastiko sinusta lapsenne nimi onkin nyt huonompi, kun olet täältä jonkun typerän kommentin lukenut?
Niin, puhut järkeä! Lähinnä se ärsytti, että luultavasti joku tuntemamme henkilö arvostelee, ja piti päästää paineet pihalle.t.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat