Seuraa 

Mulla tehtiin kaavinta tuulimunan takia viimekuussa ja nyt odottelen menkkojen ilmaantumista. Kaavinnasta nyt kolme viikkoa joten voi olla että saan odotella menkkoja vielä sen toiset kolme viikkoa. Mulla on ollut vielä pitkä kierto. Pieniä nippailuja on alavatsalla ollut parina päivänä joten ehkä siellä jotain tapahtuu. Yleensä sitä ei menkkojen alkua näin innolla odota mutta nyt kun uuden yrityksen aika lähestyy.... :) Yritämme toista vauvaa. Esikoinen lähti hyvin alulle ja raskaus meni hyvin loppuun asti. Nyt siis toinen raskaus oli tuulimuna. Onko muita samassa tilanteessa olevia?

Kommentit (7)

[color=darkviolet]niin siihen vaikuttaa kuinka pitkällä raskaus on ollut, kun mennyt kesken. Keväällä raskauteni arveltiin olleen noin 10 viikoilla, kaavinta tehtiin toukokuun alussa. HCG oli normaali kesäkuun puolessa välissä.

tosin ei ole kaavittu mutta spontaani keskenmeno rv 5+6.

Meiilläkin yritetään toista. Ensimmäistä tehtiin neljä kuukautta ja tätä toista heti ensimmäisen jaälkeen. Poika on jo 1v 4kk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja pahoittelut tuulimunasi johdosta!Itselläni oli tällä kertaa spontaani km rv6+, mutta kolme kaavintaa on kylläkin aiempien km:jen takia pitänyt tehdä. Jos haluat jutskailla enemmänkin muitten km:ja kokeneiden kanssa, niin tule tuonne haahuihin. Saman kokeneita kyllä löytyy (valitettavasti).

Tosin lääkkeellisen tyhjennyksen jälkeen,mutta kuitenkin.Lauantaina tulee 4 viikkoa täyteen.Eilen kävin hcg-kontrollissa ja kohta pitäis soitella tulosta,eka kerran elämässäni toivon raskaustestin olevan nega!!Sari,kuudetta kuumeillaan :)

Mulla tulee kaavinnasta tänään 12 päivää... Ihmettelin, kun nippailuja mahassa ja tein ovistestin ihan huvikseni, ja yllätys; vahva ovisplussa! Mutta tarkoittaakohan tämä nyt " oikeeta ovista" vai reagoiko ovistesti mahdolliseen hcg:hen elimistössä?! Kuinka kauan muuten hcg:tä on elimistössä kaavinnan jälkeen??? Sen tiedän, että ovistestit kyllä reagoi hcg:hen, koska raskaana ollessani sain useamman todella vahvan ovisplussa testeillä...

Täytyypä listautua haahuihin lähiaikoina. Masussa tuntunut lupaavia nippailuja vaikka ovis testit näyttävät negaa. Ehkä siellä jotain kuitenkin kehittyy! Teen siksi ovis testejä jo nyt kun kiinnostaa tietää milloin ovis on. Uusi yrityshän alkaa vasta menkkojen jälkeen. :) Jospa ne menkat sieltä kohta tulevat... Onko vielä muita samassa tilanteessa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat