Seuraa 

Ostin syksyllä ensiaskel tepsut. Punaista nahkaa, kahdella tarralla. Tämä on huopavuorella. (Termo vuori).Tarkeneeko koko talven kovilla pakkasilla näillä? Ja jos laitan puuvillasekoitesukkahousut, niin minkälaiset sukat päälle?Meidän hoitotäti on sitä mieltä, että nämä ei ole kunnon talvikengät vaan syksykengät. Koko syksy ollaankin pidetty, kun kumpparit ei oo pysyny jalassa ja lenkkareista menee vesi läpi.Kiitos jos joku tietäis.Kommentit (10)

Harmi kun ei löytynyt silloin kuin etsin, mutta hyvä tietää ensi syksyä ajatellen. Tarrallisissa läppä pääsee valahtamaan helposti alaspäin, jolloin kengän ja läpän väliin jää pieni ' hörppyaukko' Nauhallisina ovat varmasti loistavat.

Tepsuja on olemassa vuorettomia ensiaskelkenkiä kokoon 26, huopavuorellisia välikausikenkiä kokoon 26 sekä lammasvuorellisia talvikenkiä (water resistant nämäkin) kokoon 30.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ne siis on huopavuorelliset välikausikengät, vaikka Sokoksen nainen myi ne ihan talvikenkinä. Vielä sanoi, että ei tule uusia enää!!! (kiukkua, puuh!)No, koko syksy ollaan pidetty, ja niillä neiti opetteli kävelemään, että ei kuitenkaan hukkaostos.Oon ollu tyytyväinen Tepsuihin. Meillä ei kertaakaan ole jalat kastunu, vaikka hoidossa ovat ulkoilleet tosi märillä keleillä.Pojalle ostin lammasvuoriset niin aivan mahtavan lämpimät!Mulla on kyllä jemmassa pojan vanhat Pionin nauhalliset nahkaiset karvavuorikengät. Niillä varmaan tarkenee kovemmilla pakkasilla. Mitään Kuomia en aio ostaa!

Minä taas yllätyin, miten kevyet Kuomat ovat. Esim. goretexit olivat painavat ja jäykät pienen lapsen jalkoihin ja nauhakengissä oli paljon huonon tuntuisia. Esim. Pionien talvikengän pohja oli tosi jäykkä, kenkä painava ja varsi huonosti jalkaa tukeva.Hyviä nauhallisia talvikenkiä kun ei löytynyt mistään oikeassa koossa niin ostin Kuomat 1,5-vuotiaalle pakkaskengiksi. Lapsi lähti juoksemaan niillä samantien. Näin ne voivat lapset olla erilaisia.Ykköskenkinä meillä on käytetty em. Tepsuja, vaikkeivät lopujen lopuksi tukeneetkaan jalkaa ihan niin paljon kuin sovituksessa näytti :/ Ovat kuitenkin vähän tukevammat, mikä on tärkeää lättäjalkaisella lapsella.

mutta siis Kuomat 1-vuotiaalle...?! Meillä ollaan yli 2v ja kompuroidaan vieläkin välillä Kuomilla, kun ovat pieneen jalkaan niin painavat. Muuten ovat kyllä hyvät kun saavat ne itse jalkaansa (mitä etua 1-vuotiaalla ei vielä ole...), ja käytössä muutenkin hyvät.

1-vuotiaana oli just ne lammasvuoriset Tepsut, niitä voin kyllä todella lämpimästi suositella, mainiot kävelemään oppineen talvikengät, pitävät jalat lämpiminä vaikka vauhti ei vielä ole sama kuin isommalla lapsella. En tainnut ikinä joutua laittamaan niihin puuvillasukkaa paksumpaa sisälle.

Meilläkin nauhalliset välikausitepsut ja olleet tosi hyvät nyt tähän asti. Mielestäni niillä ei kyllä pienet tarkene pakkasella. Silloin tarvitaan Tepsujen talvikengät, jotka ovat kyllä tosi lämpöisiä.

(Tarroissa lukee water resistant). Meillä on sellaiset syyskenkinä. En usko että pitävät jalkoja lämpiminä kovalla pakkasella. Mutta tietysti se riippuu lapsesta, hänen liikkumisestaan ja keleistä. Meillä on ollut villasukkaa yms. kelistä riippuen.Oletko muuten ollut tyytyväinen kenkiin? Meillä olivat pettymys aiempiin Tepsuihin nähden. Läppä hörppää kosteuden sisään jos maassa vähänkin enemmän vettä tai lunta, jolloin vedenpitävä pinta on laiha lohtu. Nyt kun kenkiä on käyttänyt hetken, vaikuttaa etteivät ne edes tue jalkaa kunnolla (nauhattomuus).Joten meillä jäivät viimeisiksi välikausi-Tepsuiksi, mutta Tepsujen hyviä talvi- ja kesäkenkiä ostan jatkossakin:-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat