Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun se pyöreä nainen tipahti sunnuntaina jatkosta, moni perusteli täällä sitä, että kilpailu on kokonaisvaltainen. Täytyy siis ottaa huomioon myös ulkonäkö jne. Eikö kilpailu ole myös kokonaisvaltainen tällä henkisellä tasolla? Haluammeko pikkutyttöjen idoliksi naisen, joka valitsi miehen lapsensa sijaan? Olkoonkin, että se oli varmasti vaikea ratkaisu Agnesille....mutta ratkaisujensa kanssa tulee aina elää. Minä en halua Ronia idoliksi, koska hänellä on jo nyt noussut pissi päähän. Ilkka on turhan ylimielinen sählääjä.Kaikki, jotka ovat tällä hetkellä finaaleissa osaavat laulaa. Etsimme nuorisolle idolia, joten kokonaisuus on tärkeää. Miettikää sitä äänestäessänne! Agnes pääsee varmasti tekemään musiikkia jatkossa, mutta haluammeko hänet roolimalliksi nuorille tytöille?

Sivut

Kommentit (40)

Eikös tässä nyt haettu kiinnostavaa esiintyjää ja laulajaa. Luetelkaapa ne kiinnostavat suomalaislaulajat, jotka kelpaavat pureksimatta roolimalleiksi.Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven. Täällä tosin kiviä sataa niin, että kirkoissa ei varmasti ole ahdasta. Tällä palstalla on sen verran paljon synnittömiä että valtaosa niistä luvatuista 144.000 taivaspaikasta menee AV-mammoille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eiköhän sillä lapsella joka tapauksessa täällä olisi parempi olla kuin Puolassa, JOS äiti välittää?JOku sanoi, että ei voi tuoda kielitaidotonta 7-vuotiasta, no mitenkähän se tilanne koskaan tulee muuttumaan. Tuskin oppii suomea puhumaan Puolassa mummon kanssa.

saatte niistä jotain mielihyvää, kun henkiset kapasiteettinne ovat olemattomat.Etsimme nuorsiolle idolaia...voi perse, kuinka laspsellisia jotkut " ÄIDIT" osaatte olla.Agnes on ainakin minulle jo IDOLI isolla I:llä!

ja jos agnesista tulee idoli, niin ei varmaan lastaan tänne raahaa, ssillä ei hänellä ole aikaa sellaiseen toissijaisuuteen kiertävänä tähtenä....

Eikö täällä jus missä lynkata jokainen abortin tekijä..Antoi vauvalle luvan syntyä nuoresta iästään huolimatta, otti siis vastuun jo alkaneesta elämästä eikä tehnyt ABORTTIA. Hävetkää kaikki kaksinaismoralistit, eikö lapsella ole parempi rakastavan mummon hoidossa kuin abortoituna kaarimaljassa??

Katri, Roni ja Agnes. Ja miksi? Siksi, että he kaikki ovat erilaisia kuten viime kerrankin finaalikolmikko. Agnes on rokkari, Roni poppari ja Katrista tulisi uusi Kaija Koo/Heidi Kyrö -tyyppinen laulaja. Levy-yhtiö hieroo käsiään ja hykertelee, kun saavat taas kolme uutta artistia tienaamaan rahaa...Katsotaan joulukuussa, miten kävi...

Kuka meistä tietää taustat ja kyseisen henkilön ongelmat? Ei hän nyt sentään lastaan heitteille jättänyt vaan oman äitinsä huostaan, ja ainakin lehdessä kerrottiin, että lapsi on tulossa perästäpäin Suomeen. Minusta tässä nyt nostatellaan äitimyyttiin liittyvää hysteriaa, ja hutkitaan tutkimatta. Jos kyseessä olisi mies, asia sivuutettaisiin ilman mitään meteliä. Miksi ei muuten ihmetellä sitä, että lapsi ei ole omalla isällään, vaan tämä on hylännyt lapsensa.

miksi agnes raahaisi lapsen tänne oleilemaan yksinään asuntoon kun on itse tien päällä. Ja ihan totta, mistä sen tietää millainen mummo on, se voi olla hyvä tai paha.....

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat