Seuraa 

Olen kokeillut jos jonkinlaisia ja hintaisi hanskoja, mutta vielä mitään läpimurtoa en ole keksinyt... Eli nyt kun vielä ei ole edes pakkasta pojan kädet ovat aina kylmät kun tullaan sisälle ja selvästi se haittaa poikaa. Mitkä hanskat olette todenneet hyviksi?Minkälaisia kenkiä käytätte tällaiselle loska kelillä. Meillä kumpparit ja villasukat eivät lämmitä tarpeeksi ja talvikengät päästävät veden sisään. Samalla kauppareissulla voisin siis uusia hanska ja kenkävarastoa jos vinkkaatte vähän mihin olette olleet tyytyväisiä. Kiitos!

Kommentit (13)

Lennet pitävät kädet ja talvikumpparit (eli se teddyvuori saappaissa) villasukkineen jalat lämpöisinä, vaikka veden kanssa pelataankin.

Takuulämpimät kengät ovat Kuomat, jotka myös pitävät vettä ja ovat myös pestävissä tarpeen mukaan. Löytyy putkivartisena ja tarrakiinnikkeillä. Sormet pitää lämpöisinä ihan tavalliset villalapaset, kylmemmällä ilmalla kahdet päällekkäin ja päälle voi tarvittaessa pukea vaikka kurahanskat. Meillä on ollut myös vedenpitävät hanskat teddyvuorilla, en muista nyt merkkiä mutta päälle on kirjailtu isolla teksti Waterproof, ostettu Prismasta. Hanskan alle voi laittaa myös lapaset niin varmasti lämmittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime vuonna tuli ostettua useammat hanskat kun aina tuntui pojan kädet olevan kylmät, kunnes sitten löysin nämä Peukalopotit, eipä ole sen jälkeen kädet palelleet. Niissä on lämmin karvavuori, pitävät kosteutta ja mikä myös on hyvä juttu, ovat helpot pukea. Ja kestävät, pieniä hankaumia lukuunottamatta vielä todella hyvässä kunnossa.Olen itse ostanut nuo Stockmannilta, joten en sen tarkemmin osaa neuvoa ostopaikkoja. Suht kalliithan nuo on hanskoiksi, maksoi muistaakseni jonkin verran päälle 20 e, mutta ovat kyllä hintansa väärti.

Ei tahdo meilläkään riittää villasukat kumppareissa, mutta nyt käytössä on Elefantenin gore texit ja ainakaan vielä ei ole tarvinnut laittaa edes villasukkaa:)

Kyselin paikallisesta lastetarvike/vaateliikkeestä apua ja suosittelivat Ruskovillaa. Hinta oli tosin 14 euroa, mutta ajattelin ostaa ne meidän tytölle, jolla on sormet todella kylmää sorttia.

Siihen suosittelivat päälle sitten Rasavilin teddyvuorisia vedenpitäviä talvirukkasia. Sanoivat, että sen lämpimämpää yhdistelmää ei löydy:)Tänään tuttuni kehui myös näitä Ruskovillan lapasia hyväksi hankinnaksi ja eritoten erittäin lämpimiksi.

Näillä keleillä olen helpoimmaksi hanskavalinnaksi huomannut pihalla rymyäville lapsille villahanskat alle ja päälle vuorilliset kurikset. Kurikset ovat hiostavat, joten vaihdan alla olevia rasoja tiuhaan. Mutta pihalta päin ei ainakaan kosteus pääse.Näiden kelien kenkävalintana on meillä vuorilliset kumpparit ja alla villasukat. Lapset kun löytävät kaikki lätäköt ja varmasti myös kokeilevat niiden syvyyttä - kumpparit siis ehdottomasti. Kaapissa odottaa lumikelejä goret.Onko lapsillanne muuten gore texien lisäksi nahkatalvikengät?

Kylmemmillä alle laitetaan mummun kutomat villalapaset.Kenkinä on Viking goret,yhdet sukat on näillä ilmoilla riittäneet ja vaikka kuinka on lätäköissä pomppinut,on jalat aina kuivat :)

Alesta ostin viime keväänä,6e :)

Meillä toimii ruskovillan lapaset. Koska ne on villasta niin lämmittävät märkinäkin. Ja ne voi kylmemmällä laittaa paksumpien hanskojen alle. Nettiosoite on www.ruskovilla.fi. Siellä on tietoa tuotteista sekä jälleenmyyjät ja nettikauppa.Kengiksi suosittelen Goretex-kenkiä. Ne ovat vettä pitäviä ja kestäviä. Saa varmaan joka kenkäkaupasta.

Meidän pojalla (2,5 v) on ollut parin asteen sadekeleillä kumisaappaat (karvattomat sellaiset) ihan tavallisen puuvillasukan kanssa ja jalka on ollut ihan lämmin. Ja kädessä on ollut pelkät puuvillalapaset tai -sormikkaat ja kädet on myös lämpöiset. Mutta sitten kun tulee kunnon pakkaset, ei mitkään kengät ja hanskat meinaa pitää poikaa lämpöisenä. Täksi talveksi on pakkaskengiksi hankittu tarralliset Kuomat, jos ois tarpeeksi lämpöiset. Mutta hassua jotenkin, että niin kauan kun on plus-asteita, niin poika tarkenee hyvin vähissäkin varustuksissa, mutta suuremmilla pakkasilla (vaikka -10) on varpaat ja sormet aina jäässä, vaikka poika olisi muuten kuinka lämmin tahansa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat