Seuraa 

Mitäpä teidän lapset puuhailee/puuhaili tässä iässä?

Kuinka paljon leikitte lastenne kanssa?

Milloin lapsi alkaa ns. leikkiä itsekseen esim. lattialla?Meidän nyytti ei juuri lattialla viihdy, mahallaan ei juuri ollenkaan, selälläänkin vain jos joku leikkii hänen kanssaan. Lelukaari yms aivan turhia kapineita. Tykkää kyllä olla sitterissä, jos saa töllöttää töllöä! Välkkyvät valot on ilmeisesti jees, samoin se kun äiti viikkaa värikkäitä pyykkejä. Keittiö touhuja seuraa myös, haluaa ilmeisesti olla mukana kaikessa mitä me aikuiset teemme.Vaunuissa ei nuku. Sitkeästi olen kyllä yrittänyt. Joskus käy kuten tänään - lapsi itkee ulkona vaunuissa, kun haen sisään, ehtii nukahtaa uudelleen ja saattaa sitten nukkua vaunussa jopa 2h!Noin 2vkoa sitten tyttö alkoi todella seurustelemaan ja vaipanvaihtohetket ovatkin nykyään aivan ihania. Juttua riittää vaikka kuinka! Ja joskus myös keskellä yötä, mikä on aika rasittavaa...Joskus vaan tuntuu, ettei koko päivää jaksaisi olla tytön seuraneitinä...Miten muilla?

Kommentit (2)


Mitäpä teidän lapset puuhailee/puuhaili tässä iässä?

Kuinka paljon leikitte lastenne kanssa?

Milloin lapsi alkaa ns. leikkiä itsekseen esim. lattialla?Meitin neiti on pienestä pitäen viihtynyt yksin lattialla, nyt vaan aika käy ikäväksi kun ei ole uutta katseltavaa. Lelukaaren alla ollaan niin kauan kn lelut tuntuu uusilta tai sitten käännytään vatsalleen ja tulee huuto kun on tylsää eikä päästä eteenpäin. Sitterissä viihdytään äidin tehdessä askareitaan ja muun perheen syödessä saa seurata toimintaa. Peppu paljaana on pop, saa kiertää akselin ympäri ja ei väliä vaikka ei oliskaan seuraa. Iltaisin tulee istuskeltua lattialla vieressä ja ojenneltuu leluja tutkittavaksi ja vietäväksi suuhun. sitten ollaan lueskeltu vauva kirjaa... näytä eri sivuja kerron mitä sieltä löytyy. Postissa tuli sellainen vallaton vauva-kirja, värikkäitä kuvia kiva katsoa. Viihtyy jokin aikaa kun viereen laittaa erilaisia katseltavia jttuja, jopa vatsallaa tutkitaan niitä jokin aikaa ennenkuin hermostutaan.terv matkotar+ 3,5 kk tytöntyllerö

Meidän vauva täytti juuri 3 kk ja hyvin tutulta kuulostaa... Omien lelujen kanssa ei viihdy ollenkaan, sitterissä silloin kun joku jaksaa jutella vieressä. Varsinaisia leluja hauskempia juttuja ovat karkkipussin rapistelu (vinkiksi vain, karkkipussin rapina pelasti yhden automatkan!), jopa värikkäät lehtikuvat ja laulaminen. Ihanahan vauvan kanssa on jutella ja keskustella, mutta välillä pitäisi ehtiä tehdä muutakin. Muutenkin vauva on potenut pahoja ilmavaivoja ja valvonut öitä, niin joskus olisi vaan ihana olla ja lepäillä edes hetki, jos vauva viihtyisi yksin, mutta kun ei niin ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat