Vierailija

Äidit: mitä luulisitte lapsenne ajattelevan, jos hän heräisi sairaalassa tokkurasta ja kuulisi syynä olevan sen, että äiti yritti murhata?Tunteeko kukaan myötätuntoa äitiä kohtaan? Jos tuntee, on itsekin sairas. Lapsella ei Suomessa ole oikeuksia ja todennäköisesti äiti ei edes saa tuomiota. Mutta miltä tosiaan lapsista tuntuu? Loppuelämästä on pohja pois. Kuka heitä nyt auttaa?Vastatkaa te, jotka edustatte palstalla viranomaisia, nyt haluan kuulla mielipiteitä myös sosiaalipuolen työntekijöiltä, lääkäreiltä, hoitajilta, päiväkodin henkilöstöltä jne. Ja toivon todellakin, että myötätuntoa murhaajaa kohtaan ei tunneta, jos nimittäin tämä asenne ei palstalla muutu, se ei muutu missään muuallakaan sillä täällä lienee hyvä otos suomalaisista äideistä.

Kommentit (7)

tosiaan, mitähän lapset ajattelee kun oma äiti johon on aina luottanu ja jota on rakastanut tekee jotain tuollaista. oli äidin syyt mitkä tahansa, mikään ei oikeuta tuota. ei mikään!!

V*****aa kun väärille ihmisille syntyy lapsia!! Tuntuu epäreilulta, että itse ei saa sitä todella toivottua vauvaa ja sitten on niitä, jotka saavat lapsia eivätkä piittaa/pidä huolta/arvosta/rakasta jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koetapa aluksi määritellä ' murhaaja' . Löytänet useimmista lähteistä jotain sellaista kuin ' henkilö, joka on murhannut toisen henkilön' . Toisin sanoen ei päde tähän tilanteeseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat