Vierailija

seurata Salatut Elämät-sarjaa :((

Ap*lisää*

Kommentit (14)

Varsinkin just se ryhmäseksikohtaus. Itselläni on 11 v tytär, enkä haluaisi hänen näkevän esim tuota kohtausta.

Ne vaan taitaa olla tietyt kriteerit joilla ikäraja laitetaan ja se ei ole täyttänyt sitten sitä korkeampaa ikärajaa tms. Muistan kun uusimmasta Harry Potterista oli paljon polemiikkia, että olisi pitänyt olla astetta korkeampi ikäraja, mutta kuulemma se seuraava( 15 v?) olisi jo ollut tietyillä kriteereillä liian korkea raja siihen leffaan.

mutta sepä ei olekaan pointtini tai se seikka mitä tässä "kauhistelen".

Huoh, jaksa langasta vääntää, selvästikin ajatusmaailmamme ja periaatteemme ei tässä nyt kohtaa yhtään.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja vanhemman seurassa 11v:O

Kävin likkakaverini kanssa. tottakai, elokuvan katsomassa ja siinä on sarjan tyyliin useita aktikohtauksia jotka eivät todellakaan mielestäni kuulu 13v lapsen silmille/mielelle!! miehen käsi pimpissä, ryhmäseksiä yms.

Mä kun luulin että ikäraja on 15v joka sekin minusta varsin alhainen mutta että 13v ja 11v??!!

-tiukkis(ko)-

Että meidät pistettiin nelosluokalla eli 10 vanhana seksivalistusvideoo, missä kyllä näytettiin paljon enemmän ja rivommin kun tuossa elokuvassa. Oli kyllä piirretty ja ihan valistustarkoitukseen tarkoitettu, mutta silkkaa pornoa. Että se siitä Sinkkuelämästä

EN voi käsittää kuinka joku vanhempi veisi 11-vuotiaansa katsomaan tuota.Tuskin antaisin omani katsoa kahden vuoden kuluttuakaan, eikä tällä ole mitään tekemistä sen kanssa tietääkö lapsi mitä yhdyntä on vai ei.t. 11-vuotiaan äiti

valistuksia ollut 10-vuotiaana. Samaan aikaan alkoi poikien järjestelmällinen tyttöjen fyysinen ahdistelu puristeluineen yms. Onneksi rehtori laittoi sille lopun.

yhdyntäkohtaus jossa miehen toinen käsi on rinnan päällä ja toinen naisen tuherossa? tai mies nai naista leipoen hänen rintojaan kameran näyttäessä myös miehen hyvin muodostunutta takapuolta kun se liikkuu ja se toinen nainen kiehnää alastomana myös miehen kimpussa?

Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat