Kuinka monta joululahjaa per lapsi olette aikeissa antaa?

Vierailija

Sivut

Kommentit (34)

Siis jos lapsi jotain toivoo, niin ainakin minusta on ihanaa saada toteuttaa se toive. Itsehän sitä parhaiten tietääkin mitä se lapsi haluaa, mummot nyt tuovat mitä tuovat.Eikä meillä lapset edes toivo kalliita lahjoja, poika toivoi jotain pikkuista leikkiautoa ja tyttö sormusta (heh ei siis aitoa).Miten voi olla niin vähän rahaa ettei muka edes yhtä 5 ¿ lahjaa voi ostaa???t. köyhä mutta lapsille kyllä on varaa ostaa!

meillä on neljä lasta ja joka vuosi päätetään, että " tänä vuonna ei sit osteta paljon lahjoja" Ja aina niitä vaan kertyy ihan älyttömästi :-)Mutta se vaan on niin ihanaa kierrellä kauppoja ja miettiä, mikä lapsia ilahduttaisi!!

Ehkä joku 4-5 per lapsi ois passeli määrä. Tosin yleensä innostun liikaa ja ostan lisääkin jos vain löytyy... Lisäksi saavat vielä sukulaisiltakin ehkä 6-7 lahjaa...Pitää yrittää vähän hillitä ostamista. Nyt on valmiina vain 1 lahja/lapsi.

Kirja, vaate, isompi lelu, pari pienempää lelua, karkkia ja joku kouluinen juttu. Sukulaisilta ja kummeilta 1 lahja jokaiselta, joten se taitaa olla n. 15 lahjaa yhteensä.Yksi-kaksivuotiaalle ostan pari lahjaa.

Omille lapsille ostan mahdollisuuksien rajoissa myös paljon. Pakettiin menee sit lelujen lisäksi vaatteita, karkkeja ym. pientä, että näyttää paljolta : D

miehen vanhemmat antaa sen kaikkein toivotuimman - yleensä onnistuu olemaan se kalleinkin - mutta ovat aina antaneet toivelelun. Omat vanhempani antavat yhden. Äitini on jo kysynyt lahjatoivetta ja se on toinen on toiveensa esittänyt: satiininen yöpaita. Tämän varmaan käyn ostamassa tytön kanssa valmiiksi, koska se oli Sitten molemmilla on kahdet kummit - se tekee aina 2 lahjaa. Omat lapset antavat myös ristiin toisillee eli tekee 1 lisää. Sitten on vielä se sisaristani, joka ei ole ko lapsen kummi, hän antaa yleensä myös. Me vanhemmat joskus jätämme lahjonnan väliin: lumilaudat tuli juuri hankittua monoineen, mutta niitä ei laitettu pakettiin.Eli tämä tekee 6-8 lahjaa/lapsi. Ja koskaan eivät ole näin " vähän" saaneet, sitten tulee ne, joiden on pakko saada antaa monta. Ja mummun siskot jne.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat