Vierailija

Mitä koululaisenne tekevät päivisin nyt kun on loma? Kulkevatko koko ajan matkassanne?Meillä tokaluokan päättänyt poika ei halunnut kesäksi yhdellekään päiväleirille tai muuhun ohjattuun toimintaa. Parhaat kaverinsa on sellaisilla, joten seuraa ei tahdo löytyä.Viime viikko meni siinä, että poika pyöri meidän mukana (sisarukset 5v ja 2v), turhautui pienempien kanssa kun ei heistä samalla tavalla kaveria, vinkui ja kiukutteli minulle kun en anna kesällä koko aikaa pelata pleikkaa, ei halua jäädä yksin kotiin jos lähdemme vaikka leikkipuistoon, muttei sitten viihdy sielläkään kun ei ole muita samanikäisiä! Ärsyttää tahallaan nuorempia ja alkaa tuo käytös jo minuakin ärsyttää...Kotona ei ole järkevää tekemistä, kaikki mitä ehdotan on "tylsää". Haluaisi että lähdetään Linnanmäelle tai mäkkäriin, muttei minulla ole hoitovapaalla varaa joka päivä hummata kaupungilla. Viime viikolla oltiin kahtena päivänä rannalla, tällä viikolla ei näytä rantakeliä olevan...Mitä kivaa tekemistä pojalle keksisi, mieheni lomatkin alkaa vasta heinäkuussa ja siihen saakka pitää täällä kotikulmilla viihtyä? Nuorempien kanssa ei tosiaan vastaavaa ongelmaa, leikkivät tyytyväisenä ulkona omalla pihalla tai puistossa.

Kommentit (1)

asumme maalla, joten täältä ei kavereille juuri itsekseen lähdetä vaan aina on vietävä jos meinaa mennä.

poika menee juhannuksen jälkeen kahden kaverin kanssa 5 päivän päiväleirille, yötä eivät ole eli pitää kuskata sinnekin. muuten teemme perheen kesken ensi viikolla muumimaailman retken ja risteilyn.

muuten ainakin toistaiseksi ihan hyvin kotona viihtynyt... nuorempi sisko täyttää marraskuussa 4v, leikkivät jollain tavalla kahdestaan... riitoja on mutta aika hyvin kuitenkin sopuisina.

meillä myös pikkuinen 4kk ikäinen vauva, joten joka päivä ei kodin ulkopuolelle liikuta. isä päivätöissä, mutta iltaisin keksii kyllä tekemistä isompien lasten kanssa ja mulla jää aikaa olla vauvan kanssakin kahdestaan.oliskin täällä lintist ja mäkkärit lähellä, mutta ehei... lintsille on 500km ja lähimpään mäkkäriin 30km. =)olisiko pojalla mahdollisuutta mennä esim mummolaan muutamaksi päiväksi? tai vaikka lähteä kumminsa mukaan kesälomareissulle??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat