Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ja sähköä?

Miten kuivatatte vaatteet omakotitalossa?

Kommentit (6)

Markantalossa on tota aeg:n 57800 mallia jotain 600¿, mutta sama kone myynnissä myös husqvarnan nimellä.. Sisältää ohjelmat puuvillalle ja sekoitekuiduille, villalle ja mikä parasta vapaa-aikaohjelma kuivaa kivasti farkut yms joissa paksut saumat. Uskomaton määrä irtonukkaa ja hiuksia esim. lakanoissa ja pyyhkeissä.. en ole sitten enää silittänyt kuin pakolliset vaatteet..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on ollut vajaan kk:n kuivausrumpu.. Ja olen totaalisen kiitollinen sen laitteen keksijälle. Kuluttaahan se sähköä, mutta meillä ei ole hyvää paikkaa kuivattaa vaatteita, saati sitten lakanoita näin talvella, joten on ollut hyvä pelastus.. tulee pyykitkin pestyä ihan eri innolla..heh.

ja kivasti se lämmittää tota pesuhuonettaki samalla.. ei ole ainakaan mitään pahaa sanottavaa. Malleja vaan on ihan tuhottomasti, jos ei kellään tutulla käytössä ko. laitetta, paha lähteä vertailemaan niitä. Ite ostin saman kuin omalla äitillä, ku osasin sillä perusteella vaatia kunnon laitteen eli kunnon ohjelmat ja pitää voida putsata sihdit kunnolla, etteivät ole missään ahtaassa kolossa..

Uusia tai herkkiä vaatteita en sinne laita. Jotkut miehen paidat ja housut tulevat silittämättä siisteiksi kuivausrummussa.

Ihan kätevä vekotin, mutta ei mitenkään elintärkeä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat