Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meidän juuri 1v täyttänyt lapsonen on alkanut vasta nousta pystyyn kontilleen. Ei edes konttaa. Tuntuu ahdistavalta kun muiden 1-vuotiaat jo näyttävät kävelevän tai ainakin talutettaessa kävelevät ja meidän lasta luullaan suunnilleen puolivuotiaaksi.

Kommentit (15)

samassa hoitopaikassa olleet siskokset olivat molemmat oppineet aikoinaan kävelemään vasta 1v.6kk. Jos lapsi ei kävele 1v.8kk, saa lähetteen fysioterapiaan, sanoi mein neuvolatäti aikoinaan, kun stressasin esikoisen liikkumista.

Ja hyvin ovat sisarukset keskenään erilaisia, kuopus lähti taapertamaan vastaavasti 10kk vanhana! :0)

Siis vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Tytöt lähtivät vasta 11kk ja toinen tasan 1v. Ovat muutenkin varovaisempia ja ikäänkuin jonkinlaisella itsesuojelu vaistolla varustettuja, toisin kuin veljensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos ei kävele 1,5v niin sit lähetetän fysioterapeutin tarkastukseen, mut nou hätä..

Kamalampaa on kun meidän nyt 1v1kk kakkonen kävelee, juoksee ja kiipeilee _koko_ajan_.. Mieluummin olisin suonut hänenkin lähtevän sillon 1,5v käveleen ja kuunnellu siunailut hymyissä suin:)

Lasten ei kuulukaan kehittyä huipputahtia, mitä nykyaikana liian usein oletetaan.Parin vuoden päästä mietit haikeana, miten lyhyt se vauva-aika olikaan.

Tosin kävelee sujuvasti pitäen vain toisen käden pikkurillistäni kiinni eli hyvin vähällä tuella, mutta ensimmäistäkään askelta ei ole ilman tukea ottanut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat