Vierailija

Te joilla on ollut tuulimunaraskaus, missä vaiheessa se kävi ilmi, menikö kesken itsekseen, oliko raskausoireita silti (hurjaa pahoinvointia, väsymystä jne..) ?Itseäni pelottaa tuulimunaraskauden mahdollisuus, eka neuvolaan ja mahdollisiin sydänääniin vielä pari viikkoa aikaa (nyt rv 10 menossa), raskausoireita kyllä on tolkuttomasti, mm. oksettaa koko ajan..

Kommentit (10)

Kyseessä neljäs raskaus, joka kerta stressaan samoja asioita.. Jos nyt siellä vauva on, seuraavaksi alan stressata vauvan terveyttä jne.. Ei ole helppoa olla äiti..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 viivaa testissä. Aloin vuotamaan jotain 8 viikolla ja menin ultraan ja todettiin tuulimuna ja samantein lähetettiin kaavintaan joka tehtiin jo siis saman päivänä. Melkein voin sanoa et tiesin asian kun ei tullut niitä kauheita oireita jotka aina tulleet jo varhain.

Kaikissa tuulimunaraskauksissani on rinnat olleet aivan sairaan kipeet ja se on oikeestaan ollutkin ainoo raskausoire. Kaikki on ensimmäistä lukuunottamatta lähteneet vuotamaan itsekseen pois, tosin pari jouduttiin sitten varan vuoksi kaapimaan pois... kesken ovat menneet viikoilla 6-8+5...Mutta ainoo oire siis tajuttoman kipeät rinnat!

niinkauna on kaikki hyvin kunnes toisin todetaan. Minäkin olen vähän tällainen etukäteen surija ja peruspessimisti mutta olen siitä vähän päässyt pois ja oppinut että elämä voi yllättää myös positiivisesti.

kaikkien raskauksien kehittymistä on seurattu myös HCG-arvojen mittaamisella parin päivän välein sekä transvaginaalisilla ultrauksilla viikon välein...Tsemppiä ap!

Seuraavalla viikolla olisi ollut np-ultra kun aloin vuotamaan verta. Mentiin päivystykseen - ei sikiötä.

Oli ensimmäinen raskaus, joten ei mitään vertailukohtaa. Oireita ei paljoa ollut (rinnat kipeät, valkovuotoa runsaasti, pientä etomista), mutta seuraavassa ( kaavinnasta 10 viikkoa niin tein pos.raskaustestin) raskaudessa ei myöskään oireita pahemmin (voit kuvitella pelkoni..). Seuraava raskaus onnistui vähäisistä alkuoireista huolimatta, nyt 4kk poika.

Tein positiivisen testin tuulimunaraskaudessa vasta kun menkat olivat viikon myöhässä. Edellisen testin tein menkkojen " alkamispäivänä" joka nega. Nousi vissiin hcg hitaasti?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat