Seuraa 

Rupesin kokeilemaan 5 kk pojalle korviketta varmuuden vuoksi, että suostuu syömään sitä jos minun pitää lähteä joskus jonnekin useammaksi tunniksi.

Jauheesta tehdystä NANnista tuli poitsulle suun ympärille punaisia laikkuja vähäksi aikaa korvikkeen syömisen jälkeen (eli niihin kohtiin, mihin korvikemaito oli levinnyt syömätouhussa). Ne eivät tunnu vauvaa mitenkään häiritsevän (kutisevan tms.) ja ne häviävät 1/2 - 1 tunnin kuluessa syömisestä.

Sama ilmiö toistui kun tarjosin Muksu-perunaporkkanapuuroa.Mitään mahavaivoja tai muita ihottumia e ole ilmaantunut.Neuvolastakin kyselin ja sieltä käskettiin kokeilemaan, että tuleeko laikkuja esim. käteen, jos laitan siihen korviketta. Eipä tullut.Onko kellekkään muulle ilmaantunut vastaavaa?

Huolestuttaa tietysti, että onkohan tässä jostain maitoallergiasta kysymys, mutta toisaalta itse olen syönyt runsaasti maitotuotteita imetysaikana eikä pojalla ole mitään vaivoja.

Tämäkin näyttäisi olevan vain paikallinen ja lyhytaikainen ihoärsytys, mutta vähän kummalliselta se minusta vaikuttaa.Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat