Vierailija

käyvätkö suvun naiset enää yhdessä saunassa, ovatko äitinne kommentoineet mitenkään sheivauksianne ? nolottaako mennä yhdessä saunaan ?

Kommentit (7)

alapäälävistyksiäkin & tatskoja. Vaikka ovat päällepäin semmosia tavallisia " paksut ruskeet sukkahousut" -mummoja!! Näin meillä itä-savossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli ei todellakaan 70-80v. Ei kai kaikilla ole tosi vanhoja vanhempia.Tosin mun äidilläni ei ole tatskoja sun muita. Mutta tuli tosta iästä mieleen. Mun äitini ajelee bikinirajat. Mulla taas on aika minimissä karvoitus (ei kuitenkaan ihan posliini).Ja mua ei ainakaan nolota mennä saunaan äitini kanssa. Ei kai me siellä toistemme alapäätä syynätä.(en muuten edes tietäisi äitini ajeluja, jos ei joskus olisi ollut puhetta)

oma tapa on ollut siistiä pahimmat bikinirajan ylittävät rönsyt ja vähän " tasoittaa" pehkoa. Nyt yllyin sheivailemaan vähän enemmänkin -tuli hassu lähinnä " Hitlerin viikset" -malli (täytynee harrastaa lisämuotoilua).

Aattelin sitten vaan, että enpä kehtais mutsini kanssa saunaan mennä ja yleinen uimahallin saunakin arveluttaisi. Olis jotensakin naurettava olo... mites teillä ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat