Vierailija

Vahingosta viisastuneena totesin siihen vain, että sehän on sinusta kiinni, ja menin nukuttamaan poikaamme. Mietin mielessäni, että olis se nyt munkin kanssa voinu iltaansa viettää kahestaan, kun poikakin kohta nukkuu...Nukahdin sitten itsekin makuuhuoneeseen ja heräsin juuri äsken. Tuolla se äijäkin nyt nukkuu sohvalla jo kolmatta tuntia :-D Varsinainen bilehile.Ollaanko me tulossa vanhoiksi?

Kommentit (7)

tuo että " päästää" miehen liikenteeseen, saapahan itsekin mennä aikanaan ihan hyvällä omallatunnolla! Mies tosiaankin pysyy useammin kotona illat jos tietää että saisi mennä jos haluaa.

Ei minua haittaa, jos mies silloin tällöin käy baarissa. Käynhän minäkin. Mutta kyllä nämä illat, kun saisi valvoa hiukan pidempään ja herätä aamulla rauhassa yhdessä, ovat sen verran arvokkaita, ettei sitä joka viikonloppua halua omiin menoihin uhrata.Mutta tässä tämänkin nyt näkee...Minä istun täällä ja äijä nukkuu edelleen sohvalla. Kävin kyllä nätisti herättelemässä ja kysyin pilke silmäkulmassa, että etkös sinä ollut baariin menossa. Käänsi kylkeä, teki tilaa viereensä ja nukahti samantien. Kai se pitää tuolta taluttaa sänkyyn kohta. Tai jos vaikka heiluttelisi konjakkilasia nenän alla....?Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun kysyn mihin asti pääsit, selviää, että on yleensä jäänyt tuohon metroaseman viereen kaverinsa kämpille. On ottanut parit konjakkipaukut ja tullut kotiin...Hih, kai tuo on jotain kadonneen poikamiesajan metsästämistä tai joku tarve osoittaa miehisyyttä. Voi siis mennä, jos haluaa, joten ei sitten enää haluakaan :-)Ap

tiskin toiselle puolelle. Ottaa näin ennen joulua vähän extraa sillä, että tekee duunia viikonloppuisinkin;0)

Kannattaisi varmaan säästellä pitkin vuotta, ettei tarvis aina vetää täyttä viikkoa kuukautta ennen joulua.

Vaikka kuinka tekis, niin tohon lomarulianssiin palaa rahaa tuhottomasti. Tämäkin viikonloppu menee siihen, että vuorotellaan töissä... ite menen ysiin aamulla ja mies ysiin illalla... sunnuntaina sama ja sitten taas normi duunit viikolla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat