Vierailija

Mistakohan tuo voisi johtua? Kaksi lasta ja en ole kylla koskaan tehnyt mitaan lantionpohjan jumppaliikkeita tms, niin joko nyt alkaa oireilla...?

Mutta siis ihan kumma, etta kun vaikka lahdetaan ostoksille tms, niin kylla mun on kerran ainakin kaytava vessassa jos kunnon reissu tehdaan ja sitten jalat ristissa kotia tulessa pitaa kiirehtia vessaan. Tallaista on nyt ollut useamman kuukauden. Ja tuolaista siis enemman aamupaivasta, iltapaivalla sitten helpottaa. Yritan kylla juodakin aika paljon.

Tassa vahan aikaa sitten tehtiin verikokeet ja kaikki oli kunnossa siina. Minkalaiset ovat virtsatietulehduksen oireet, mulla ei ole koskaan ollut? Diabeteksessahan lisaantyy virtsaamistarve, mutta verikokeessa ei olleet sokerit koholla, voisko silti olla jotain tuollaista? Piatsi eikos iin ole myos kova jano?Onko kellaan muulla ollut vastaavaa?

Kommentit (6)

Itselläni taitaa kyllä johtua siitä, että yön aikana kerään nestettä, joka sitten herättyä ja liikkeelle lähdettyä alkaa poistua. Eli öinen turvotus laskee. Mitä enemmän aamulla juon, sitä tehokkaammin nesteet poistuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat