Seuraa 

ei tämä tänne aivan kuulu mutta kysyn nyt viisaammilta eli mikä ihme on kun haen jotain tietoa niin en saa näkyviin viesteistä kuin otsikot ja pikkuisen aloitusta, lyhyitä tummennettuja lauseita jotka loppuu kesken. Valitsin että hakusana näkyis viestissä ja otsikossa mutta ei auta =(... auttakaa, menee hermo=(

Kommentit (6)

eli saan kyllä viestiketjun näkyviin mutta sitten en saa kuin muutaman eka sanan joka viestistä , eli koko viestiä ei näy=/... outoa... ja ärsyttävää.

Täytyy kait uudella aloituksella kysyä asiaani sitten...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli yritin hakea viestiketjuja joissa olis kaksi sanaa, eli (sana-väli,+sana).. ei taida tomia sillä tavalla... sain ketjut auki sitten kun hain sanaa kerrallaan=)... eli Oppia Ikä kaikki=)

mulla ainakin tuohon hakuun voi laittaa useamman sanan. Esim. näin: lämmöt terot. Sitten siellä alempana valitaan, että pitääkö hakea viestejä joissa esiintyy kaikki haettavat sanat tai mikä sana vain näistä haetuista. Ja haetaanko sanoja otsikosta vai viestistä vai viestistä ja otsikosta. No nuo varmaan olit huomannutkin, mutta tosiaan itselläni ainakin onnistuu useamman sanan laittaminen kerralla. Laitoitko sanojen väliin jonkun merkin? En ihan saanut tuosta edellisestä viestistäsi selvää, miten olit sanat laittanut.Helpompi olis hakea useammalla sanalla. Jos hakee esim. pelkästään sanalla terot, löytyy varmasti ihan älyttömät määrät viestejä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat