Vierailija

himoittaa se nahkainen divaanisohva rahilla, mutta kannattaako laittaa 1400 euroa kiinni? Meillä oli aikanaa Klippan (joo, on se halvin) joka oli huonossa kunnossa parin vuoden jälkeen; pehmusteet valuivat mutkalle etualareunasta ja kulmat oli lösähtäneet.Kuinka teidän kalliimmat sohvat ovat kestäneet?

Kommentit (4)

Maksoivat n.1700e (3 ist. + 2 ist.) ja hyvin ovat ainakin tähän asti kestäneet. Eivät tosin ole kuin kaksi vuotta vanhat, mutta olen tyytyväinen ostokseen. " Paremmasta" huonekaluliikkeestä ostettiin aikoinaan suht kallis kangassohva ja meni tosi nopeasti huonoon kuntoon. Värit haalistui ja sisätyynyt meni ihan muodottomiksi. Tyytyväisempi olen ehdottomasti näihin Ikean nahkasohviin.

Meillä on 3 + 2 istuttavat kangaspäällysteiset Tomelilla -sohvat olleet nyt kohta kymmenen vuotta. Hyvin ovat edelleen muodossaan. Vaihtelun vuoksi olemme ostaneet yhdet lisäpäälliset, jotta voi vaihtaa sohvan värin. Päälliset on pesty koneessa ja hyvinä ovat pysyneet. (Yhteishinnaksi näille nyt tulisi 1184¿, yksillä päällisillä laskettuna). Meillä nää on kestäneet hyvin mallikohtaisia kestävyyseroja varmaan kuitenkin on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat