Vierailija

Onko surua, iloa?

Kommentit (13)

Ihan vähäsen enemmän tarvitsisin sinusta tietoa, ennekuin saan sinusta " kiinni" ..Mutta nyt näyttää siltä että parisuhdeasiat mietityttää. Olet jotenkin epävarma rakkausasioista, siitä miten tuleva vaikuttaa siihen. Olenko oikeassa? Iloa on tulosssa tuossa jonkin ajan kuluttua, rakkausasioihin tulee positiivinen lataus ja tunnet ihanaa onnea.Saattaapi olla että meni hiukan metsään, yleensä tosiaan tarvitaan pikkuisen jotain tekstiä, jotta saan kysyjästä ns otteen :)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinulle näytetään enkelien suojaamaa, pitkää elämää vielä. Ei ole syytä menettää toivoaan, eikä sinun tarvitse pelätä. Olet suojeluksessa, vahvojen käsien suojassa. Ole pelotta, kaikki järjestyy ja saat nauttia vielä pitkään elostasi täällä rakkaittesi seurassa.

Vierailija:

Lainaus:


Osuuko pelkoni vakavasta sairaudesta oikeaan?

Näkijä:

Lainaus:


Ihan vähäsen enemmän tarvitsisin sinusta tietoa, ennekuin saan sinusta " kiinni" ..Mutta nyt näyttää siltä että parisuhdeasiat mietityttää. Olet jotenkin epävarma rakkausasioista, siitä miten tuleva vaikuttaa siihen. Olenko oikeassa? Iloa on tulosssa tuossa jonkin ajan kuluttua, rakkausasioihin tulee positiivinen lataus ja tunnet ihanaa onnea.Saattaapi olla että meni hiukan metsään, yleensä tosiaan tarvitaan pikkuisen jotain tekstiä, jotta saan kysyjästä ns otteen :)


* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat