Seuraa 

Meidän poika malttaa nukkua vain n. puoli tuntia kerrallaan ja sit herää taas, usein väsyneenä. Oon yrittänyt pitää rytmiä syönti - vaihto - leikki - uni, jossa hereillä ollaan ihan max. 2h. Vaunulenkillä saattaa nukkua vähän pidempään tai ainakin saa nukutettua takas jos herää puolen tunnin kohdalla. Sisällä ainoa keino on tisu ja sit on em. rytmi pilalla. Mites muut näin pienet? Ja onko vinkkejä millä sais pidennettyä päiväunia. Yöunille käy n. 21 ja nukkuu silloin parhaimmillaan (harvoin) 4h putkeen.

Kommentit (4)

Vaunuissa poikanen nukkuu hyvin,kunhan vaunut vaan liikkuu...Yöllä kyllä nukutaan yheksänki tuntia putkella,mutta päivällä korkeintaan puolisen tuntia, jos ei vaunut liiku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että yritänkö liian aikaisin saada pojalle rytmiä. Pitäisikö suosiolla odotella kiinteiden aloittamiseen saakka ja mennä siihen asti enemmän vaan tilanteen mukaan?

Kirjoittelin aiheesta jo omana keskustelunaan, otsikkona " Päiväunet hukassa???" . Niin, että kohtalotovereita ollaan. Tänään luovutin ja emme ole menneet ulos ollenkaan. Nyt neiti sitten nukkuukin jo toista tuntia tuossa sohvalla... Välillä kylläkin heräsi, mutta jatkoi onneksi unia, kun menin viereen makoilemaan. Ihmeellistä! Kummastuttaa vaan, että mihin hän välillä herää, kun kuitenkin väsynyt on? Tietäisiköhän joku...

Ulkoilu muuten jäi senkin vuoksi pois, koska ollaan illalla menossa kyläilemään. Täytyy kuitenkin huomenna taas mennä rattaillakin ulkoilemaan, mutta taidan jättää sen " väkisin nukuttamisen" pois. Nukkukoot sitten sisällä, jos nukkuu...

nimim. luovuttaja :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat