Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (14)

Itse näin karhu-unia opiskelujeni päätösvaiheessa. Hirvittävä stressi ja kiire kaikkien tenttien, luentojen ja päättötöiden takia ja joka yö unessani vaelsi karhuja. Valmistuttuani karhu-unet jäivät taka-alalle ja satuin jostain lukemaan, että unessa esiintyvät karhut liittyvät työ-, ja opiskelupaineisiin. Kysyhän tuttavaltasi onko hän kokenut työssään/opinnoissaan stressiä viime aikoina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Karhun näkeminen unessa paljastaa,että sinun pelkotilasi johtuu vaikutusvaltaisesta vastustajasta.jos karhu seuraa sinua,voit luottaa elämäntoverisi uskollisuuteen.karhun hyökkäyksestä uneksiminen sen sijaan viestii,että sinulla on salainen vihamies.karhun pois pelottaminen on merkki,että itseluottamuksesi on suuri.karhunkaato tietää lisäansiota.karhunpentu enteilee huolia ja karhuemo symboloi sosiaalista luonnettasi.karhuntalja on merkki,että toiveesi perinnöstä ovat turhia.

minä olen 12 vuotias tyttö, menin juuri seitsemännelle luokalla ja minulla on ihan saman laiset unet. olen jutellut äitini kanssa unista mutta emme keksi mistä se voisi johtua. minulla ei ole mitään suruja yms. koulussa on kivaa en pelkää uutta yläastettani. voisiko joku kertoa mistä tämä johtuu? kun herään unesta itkien ja menen yläkerrasta alakertaan äitini ja isäni sänkyyn nukkumaan. unissani karhu on ihan perus suomalainen karhu mutta viime yönä se oli jää karhu? :D unissani siis karhu ei tee minulle mitään vaan jollekkin esim. äidille,isälle,veljelle,siskolle.. minua se karhu etsii ja jahtaa joka unessa mutta perhettäni kohtaa se murhaa ja lähtee sen jälkeen minun perään todella raivoisasti. :(

S

Minä näin juuri samanlaista unta kuin ketjun 12 vuotias.. Kamalaa, enkä saa unen päästä kiinni. Karhut usein unissa, nyt raateli äidin.. Onko sinulle tapahtunut elämässä jotain noiden unien jälkeen?

Meikälääinen

Minun unessani olen illalla läheisen metsäpläntin vieressä kävelyllä perheeni kanssa kun yhtäkkiä pienen aidanpätkän takaa löntystää karhu se katselee hetken ja tulee jonkun suututtamana raivoisasti perhettäni kohti sa käy perheeni kimppuun mutta minä juoksen syrjemmälle kun se huomaa se alkaa tulla perääni ja uni loppuu

Vierailija

Että sinut tulee kidnappaamaan avaruusolio ja vie sinut mustan aukon kautta toiseen ulottuvuuteen tanssimaan sinatran kanssa olisi oma veikkaus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat