Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Ihastuin liikkeessä näihin rattaisiin, mutta hintavertailua tekisin. Saakohan näitä jostain nettikaupasta Suomeen? Liikkeessä maksoivat noin 290 ¿.

Kommentit (3)

Valistaisitko minua tuosta eBaysta, kun en ole netistä oikeastaan mitään ostanut/tilannut. Onko " riskitöntä" ostaa esim. nuo rattaat? Mitä tuo " sofort kaufen" termi käytännössä tarkoittaa? Mistäs näen toimituskustannukset ja miten maksan/kannattaa maksaa?

Kiitos.

T. Netin kautta ostamisessa täysin ummikko...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Valistaisitko minua tuosta eBaysta,Eli on niinkuin Huuto.net - yleensä ostoksissa ei ole takuita tai muita, mutta tälläisiltä firmoilta ostettaessa takuut ja muut on.Onko " riskitöntä" ostaa esim. nuo rattaat?Firma ja paljon positiivista palautetta - uskon, että on täysin riskitöntä.Mitä tuo " sofort kaufen" termi käytännössä tarkoittaa?Tuote lähtee tuohon hintaan, ei siis toimi huutokauppana, hintaa ei koroteta, jos huudat niin tuotteen saat.Mistäs näen toimituskustannukset ja miten maksan/kannattaa maksaa?Toimituskulut voit kysyä myyjältä. Maksat nettipankilla, myyjä antaa sinulle SWIFT- ja BIC- koodit ja nettipankissa maksu on helppoa, ilmaista ja nopeaa.Terkuin

Leman

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat