Vierailija

hän niin hyvin viihtyy ja nukkuu ulkona. omassa sängyssä ei ollenkaan näin hyvin nuku.

kokemuksia?

Kommentit (11)

että saisin isekin nukkua, kun en joka itkuun sitten nousisi. ehkä kuitenki itkuhälyttimet viritän..

imetänkö sisällä vai ulkona sitten, kun syöttö? rintatulehdus on varmaan todellinen riski, jos näillä keleillä partsille menee rinnat paljaina?

pistä vaan vauva parvekkeelle yöksi.kerro myös osoitteesi,niin saan soittaa lastensuojeluun!toivottavasti pilaa..ei voi olla näin sairaita immeisiä??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

yöllä on kylmempi kuin päivällä.

säiden muutoksista et voi tietää, kun itsekkin nukut.

heräisitkö jos vauva yöllä herää parvekkeella?

syötätkö vielä yöllä vauvaa?

kyllä myös harkinnut telttaa.. sinne mahtuisi sitten koko perhe, raittiiseen ulkoilmaan! pistänkö taaperolle haalarit, vai riittääkö lämpö kun on meidän vanhempien välissä?

Yö on kuitenkin pitkä aika, vähintään 8 tuntia. Lämpötila vaihtelee, samoin kosteus.Meillä vauva nukkuin niin sairaan hyvin parvekkeella päikkärit, että ihan oikeasti epätoivon hetkinä yöllä (kun nukutus kesti tunnin-kaksi ja heräili pahimmillaan vartin välein...) mietin, että justiin puen vauvan ja vien vaunuihin parvekkeelle. En kuitenkaan vienyt. Joskus yritin nukuttaa vaunuihin sisälle, mutta ei se meidän vauva ainakaan niin tyhmä ollut, että olisi mennyt moiseen lankaan.En nyt tiedä, että miten tosissasi ap tätä mietit, mutta ehkä ei kannata kuitenkaan kokeilla...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat