Vierailija

Mikä neuvoksi, isoveljeltään on saanut. Ei ole kuumetta mutta nenä juoksee ja tukossa nukkuessa. Onko näin pienillä flunssa pahasta? Ihme homma kun täysimetyksellä.

Kommentit (3)

Oon laittanut niitä NaCl-tippoja muutaman kerran päivässä > rä' ästä saa hetkeksi hieman juoksevampaa ja vauva aivastelee limaa ulos. Nyt kaveri nukkuu, oli aika hikisen oloinen, kun kävin äsken kokeilemassa, laskin vähän peittoa. Annoin Panadolia ennen nukkumaanmenoa. Ja patjan alla, pääpuolella on tyyny, että nukkuu vähän pystymmässä. Oli aika kärttyinen ja väsynyt koko päivän, vaikkei kuumetta ollut.

Lääkäriin pitää mennä, jos menee vetämättömäksi tai on kovin levoton öisin > tarkistavat korvat jne.

Tsemppiä!

Kunhan laitat sillei, ettei vauva saa sitä käsiinsä. Meillä sellainen apteekista ostettu nenäruutta on ollut kätevä,pari tippaa kun laittaa pikkurillillä puhdasta (keitettyä ja jäähdytettyä) vettä nenään, niin räästä tulee juoksevaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nenään voi laittaa noita keittosuolatippoja silloin tällöin, tai jos imetät niin voit ruiskauttaa rinnasta äidinmaitoa sinne nenään. (Ihan tosi!)Nenän niistäminen käy parhaiten NenäFriida-nimisellä vekottimella. Niistä pikkuniistäjistä ei ole mihinkään.Laita pilkottua sipulia tosiaan vaikka lautaselle pinniksen viereen. Siitä lähtee eteerisiä öljyjä, jotka avaavat tukkoista nenää ja on parempi hengittää. Sipuli on tosi tehokas, älä aliarvioi tätä vinkkiä vaan kokeile. Kämppä haisee kebabille mutta se on pientä ;-) Tämä on paras niksi nuhaan. Noin pienellä ei oikein voi käyttää niitä nenäsuihkeita vielä, ja en kyllä käytä mun nelivuotiaallanikaan vaan laitan yhä edelleen sipulia makuuhuoneeseen.Vauvan pinnasängyn pääpuolta voit koittaa saada vähän koholleen esim. asettamalla kirjat sängynjalkojen alle tai laittamalla pinniksen patjan alle tyynyn, puhelinluettelon... tms. Hieman pystyssä oleva asento auttaa myös selvittämään tukkoista oloa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat