Vierailija

Meidän neiti saa kyl liikaa, vaik ajattelin etten osta kun 3-4 lahjaa niin nyt on jo 7 pakettia ja mummolta ja vaarilta + kummeilta tulee ainakin 5-6 lisää, huh. No, ihan pieniä juttuja olen ostanut kuten palapelin, leikkikassakoneen, videokastein ym - mummolta saa muumitalon ja Brion leikkihella missä kokata. Ihanaa kun hän jo ymmärtää vähän ja meille kun saa seurata touhuja ja hänen ilmeitään jne. Pitäisi leipoa vielä pipareita hänen kanssaan ja joulutorttuja.

Kommentit (4)

ettei varmana osteta kuin yksi lahja, eikä sekään mikään jumbohieno. Ei tuon ikäinen vielä osaa odottaa kauheaa lahjaröykkiötä, menee vaan raukalta pää pyörälle liioista tavaroista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime joulunakin fiasko vältettiin, koska sorruin ostamaan 1-vuotiaalle pari pakettia " vaikka niitä sit tuleekin liikaa" - olivat ainoat lapsen saamat kivat lelut. (Muut olivat (rumia) vaatteita ja kirjoja ja koriste-esineitä...)Eli tänä vuonna tulee sitten isiltä ja äidiltä paljon paketteja: semmoinen setti musiikki-instrumentteja, lääkärilaukku jos jostain löytyy laadukas, jotain Little People -juttuja, ehkä nukketalo. Suksia on pyydetty sukulaisilta, ans kattoo ny saadaanko.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat