Seuraa 

Tätä on jatkunut elokuusta asti, välillä huonommalla ja välillä paremmalla menestyksellä. Elokuussa meni siis tarhaan ja ymmärrän, että syömättömyys oli hänen tapansa reagoida muutokseen. Tätä kesti jonkin aikaa, mutta sitten alkoivat korvatulehdukset. Nyt juuri loppui kolmas antibioottikuuri; no ajattelin, että ehkä ruoka ei sitten niin kovin maistu lääkekuurien takia. Välillä ajattelin, että tämä johtuu hampaiden tulosta, kun ne ovat kyllä tehneet kipeää...

Toisinaan päivän ruokasaldo voi olla yksi näkkäri+velliä pullosta (sitä hän kyllä useimmiten joisi kuinka paljon vaan), mutta tuntuu ettei se nyt kyllä ihan riitä lapselle joka ennen on syönyt kaikkea ja vaikka kuinka paljon. Ollaan yritetty myös pitää säännölliset ruoka-ajat, eli syödään 3-4 tunnin välein ja hyvää ei saa (koskee lähinnä mummulaa) jos ei ole syönyt kunnon ruokaa. Kuitenkin tyttö on virkeä ja iloinen, en kyllä tiedä millä hän elää ja kasvaakin vielä. Onko kenelläkään muulla samanlaisia ongelmia?

Kommentit (4)

Tuota en ajatellutkaan.. Meillä on yritetty juoda kyllä mukista muuten, ainoastaan velliä pullosta, mut äidin laiskuudesta kai johtuu, että usein sorrun antamaan juomista pullosta, kun se ei sotke niin paljon. Täytyis varmaan heittää pullot kokonaan pois niin ei sortuis itsekään antamaan niistä.

Tyttö ei syöny mitään,mutta pullosta meni kaikki alas.Kun pullo otettiin pois,yhen päivän huusi huonoa oloa (nälkä?), mutta sitte on pistelly mukisematta lautasen tyhjäks.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat