Vierailija

Sivut

Kommentit (59)

Miten samat valion maidot ja jogurtit voi olla paljon halvempia Lidlissä, kuin 200 m Lidlin vieressä olevassa Citymarketissa? Ottaako Cittari niin paljon voittoa itselleen elintarvikkeista, että ero Valion maitolitrassakin voi olla jopa 30 cnt???

Vierailija:

Lainaus:


Ei omalla tuotannolla ole mitään itseisarvoa! Sen on vain sitä kallista kansallisromantiikkaa, mitä pitää verovaroin ylläpitää! Nykymaailmnssa ei tarvita mitään omia varastoja! KEPUN propagandaa!!!Lauri


Hyvä Lauri! Ruokaa saadaan muualtakin, kuin Suomesta! Täällä se on vain niin saatanan kallis harrastus! Miettikääpä sitäkin, miksi esimerkiksi jotkut nalle wahlroosist ja kumppanit saa maataloustukia TOSI MASSIIVISIA SUMMIA, onko elinehto? sza

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuin muualtakin hakisin. Mennään kyllä toisinaan cassaankin, mutta sinne on joku 500m enempi ;)Ei oikein eineksiä ja lihaa kun ei syödä niin jää noihin perusjuttuihin eli maito, kasvikset, jauhot jne. Silti käydään toisinaan shoppailemassa Ruohonjuuressa ja muualla mistä saa luomua ja kotimaista jahka vaan lompakko sen sallii.


Mutta tosta salmonellamakkara hommasta. Pitää paikkansa. Ja sinä joka sanoit että makkaroissa ei voi olla salmonellaa; otapa hieman selvää mikrobiologian perusteista.

Täällä oli ihan sanomalehdessä Lidlin ilmoitus, jossa pahoiteltiin tapahtunutta ja että tuotteen voi palauttaa (rahat saa takaisin).minullekin tulee mieleen lihavahko, keski-iän ylittänyt, vähän nuhjuinen pariskunta. Tai sitten joku kaljankittaaja halvemman oluen perässä perjantai-iltana.

Meille avattiin tähän lähelle Lidl ja käymme hakemassa sieltä mm. maidot jotka maksavat melkein 30cnt vähemmän kuin lähikaupassa. Meillä maitoa menee parikymmentä purkkia viikossa, vuositasolla tuo on jo isohko säästö.Lisäksi ostamme sieltä edullista naudan jauhelihaa joka on kotimaista. Pienempi paketti maksaa lähikaupassa yli 50cnt enemmän. Sitten karkki- ja limsaostokset ostetaan sieltä, samoin yhtiä tiettyjä keksejä. Kaikki yleensäkin mikä on halvempaa kuin muualla (ja mitä tarvitsemme kuitenkin) niin ostamme Lidlistä. Ja kyllä huomaa että ruokakauppalaskut on pienentyneet valtavasti!

Lidlistä usein ostavasta ihmisestä tulee mieleen, että hän on hieman ylipainoinen, yksinkertainen ja mieltynyt eineksiin.Tässä vain rehellinen mielipide :/

Ollaan molemmat opiskelijoita ja sieltä todellakin saa tarvikkeita halvemmalla. Koko ajan myös suomalaisten tuotteiden tarjonta lisääntyy siellä. Pyrin ostamaan suomalaista, mutta esim. suomalainen juusto on niin kallista, että välillä pitää ostaa ulkolaista. Jos olisin varakas, ostaisin kaikki kauppahallista. Rakastan niitä! Te, joilla on rahaa, käykää kauppahalleissa, ettei niiden toiminta lopu!

käy ostoksilla Lidlissä eikä näinollen arvosta suomalaisia ruoantuottajia eikä kauppiaita. Halpojen hintojen ja tarjousten perässä juokseminen ulkomaiseen kauppaliikkeeseen ei tue kestävää kehitystä eikä ole ekologista - tuotteilla aika iso ekologinen selkäreppu kun tuotu kaukaa.Ostan pääosin suomalaista ruokaa ja käyn K-marketissa sillä jokainen Keskon kauppaliike on nykyisin kauppiasvetoinen ja tiedän kannattavani tällä toiminnalla suomalaista yrittäjyyttä ja maataloutta joka tarvitsee kaiken mahdollisen tuen.

Kyllä se on fiksua toimintaa!

Meikäläinen on kerran Lidlissä käynyt erään vanhan sukulaisensa kanssa ostoksilla. Toista kertaa toivottavasti ei tarvitse sen kaupan ovea avata, jos töitä riittää niin on varaa mennä muualle.

jos ostaa paljon tavaraa, joutuu eka lappamaan suoraan kärryyn ja sit kärrystä pusseihin. Pääsis paljon vähemmällä aikaa, kun olis samanlaiset kassat, kun muissakin kaupoissa. Ja sit olis kiva jos olis myös korit.. Meidän Lidlissä ei ainakaan ole.Muuten olen kyllä ollut aika tyytyväinen, tulee käytyä lidlissä muutaman kerran kuukaudessa, ja olisi järkevää käydä useamminkin..

Vaipat siellä on tosi hyviä ja pitsat..

pakastemozzarellapitsapakkaus maksaa 2e, siinä on kaksi pitsaa. vastaava pitsa dr oekenilta maksaa 4e kappale!!!!!

joo ja lihat ym suurin osa ihan samoja suomalaisia kuin niissä normisiwoissakin.

Ei siinä bensan hinnan vuoksi tule pahemmin sitten säästöä. Perjantaina miehen kanssa käytiin muutenkin sillä paikkakunnalla missä on Lidl ja ostin sitten sieltä tosi hyvää tonnikalapizzaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat