Vierailija

Menikö kielenkäyttö yöllä vielä pahemmaksi vai?

Kommentit (8)

(ei ollut edes livenä sellaista nähnyt :D) mutta kovasti piti pahana/huvittavana/säälittävänä, että joku sellaisen lapselleen ostaa.Itse ohimennen vilkaisin sitä haalaria, ja kai se asiansa ajaa eli on lämmin :) Ehkä kuitenkin ihan vauvalle parempi, pinta oli ihanan pehmeän tuntoinen, joten se ei ehkä pidä vettä kovinkaan hyvin eikä näin ollen ole yksistään liikkuvalle, hangessa touhuilevalle lapselle paras valinta (tosin päällehän saa kurikset). " Vaunuvauvalle" varmasti mukavan lämmin ja pehmoinen asu :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eilen juuri näin tän siellä kaupassa, hintaa 13e ja ihan hyvältä vaikutti..Ulkomailtahan ne on pääasiassa muidenkin kauppojen puvut tulleet. =)

Itse asiassa meidän lapsella oli hyvin samannäköinen haalari silloin kun oli vauva. Siksi Lidlissä aloin haalaria katsellakin, kun oli hämmästyttävän samanlainen. Meidän haalari oli Lindexistä ja maksoi tuplaten (ei sekään kallis tosin). Ihan hyvin toimi.Vauvoilla se materiaali on jossain määrin toissijainen, jos vaan jotenkin hengittää ja on lämmin. Ainahan sinne laitetaan kerroksittain vaatteita allekin ja vaunuissakin joku tuultapitävä koppa tms. Vesisateessa tuskin olet VAUVAn kanssa koskaan pelkässä toppahaalarissa ulkona ilman mitään sadesuojia. Lumisateeseenkin tuskin kukaan jää vauvan kanssa oleilemaan niin että haalari kastuu.

Ei sitten taida olla sopivia meidän 1,5v pojalle. Ei kyllä innostais yhtään laittaa hirveitä summia johonkin talvipukuun mikä menee sen muutaman kuukauden.. Taidanpa kävästä kiertämässä lähikirpparit =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat