Vierailija

Tuleeko valmiista voitaikinasta hyvä pohja vai kannattaako tehdä itse? Kumpaan olet itse mieltynyt?

Kommentit (3)

150 g margariinia

3 dl vehnäjauhoja (yleensä korvaan 1 dl jauhoista grahamjauhoilla)

3 rkl vettä



Otan margariinin huoneenlämpöön että se ehtii vähän pehmetä ja sitten sekoitan muut ainekset margariiniin. Tosi nopsaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäksi olen nähnyt valmiina pohjataikinaa, jossa mukana myös ruista tms. " terveellisempää" viljaa. Olen kokeillut ranskalaiseen kinkkupiiraaseen tuota otsikossa mainitsemaani ja TOSI hyvää oli. Itse en viitsi enää käydä pohjaa tekemään kun niin helpolla valmiista saa. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat