Vierailija

siinähän oireena on hartiapistos. Mulla särkee toista hartiaa aika ikävästi, sattuu vaikka sitä ei liikuttaisikaan. Mitä teen? Päivystykseenkään ei varmaan oteta tällaisella syllä :( Odottelenko jos alkaa vatsakivut ja meen sitten?

Kommentit (8)

Et varmaankaan tiedä,että kohdunulkoinen raskaus on hengenvaarallinen tila?

Ilman muuta kannattaa edes soittaa ja kysyä.Onhan päivystykseen mentävä heti sitten pidemmällä raskautta,jos tulee turvotusta ja päänsärkyä ja sekin voi johtua muustakin,kun raskausmyrkytyksestä.Eiköhän tässä kuitenkin ole äidin ja vauvan henki tärkeämpi,kun päivystyshenkilökunnan työkuormitus???

Voi toki olla muutakin. Vatsaonteloon voi mahtua monta litraa verta ilman että se oireilee!! Sitten onkin jo melkoinen kiire!

Kysyvähän ei tieltä eksy, vai mitä!

t.sh

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sille pääsee alle 22 viikkoiset vain lähetteellä.Itsekkin jouduin jvähän samanlaisen jutun takia,kun AP jonottamaan eka päivystyksessä 6 tuntia saadakseni lähetteen ja sitten odottamaan tunnin äitipolilla,että päivystävä lääkäri saatiin paikalle(Olin ties missä päin sairaalaa sillä hetkellä).

Joka on myös äidille hengenvaarallinen,mutta tokihan se voi olla myös niska-hartia alueen jäykkyydestäkin johtuvaa kipuilua.Kannattaa soittaa päivystykseen ja kertoa vaivasta ja sanoa,että todella huolestuttaa.Niillähän ei ole oikeutta valikoida potilaita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat