Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tuli vaan mieleen että joskus jostain luin tai kuulin että jos lapsen kakka on löysää niin syynä voi olla esim. joku ruoka allergia. No, meidän pojan kakka on aina ollut löysää, ei tosin niin löysää että imeytyisi vaippaan mutta kummiskin, ei siis mitään kokkareita ole koskaan ollut. Lapseni on terve, ei mitään allergioita tms. Mietin vaan että mistäköhän tuollainen väite on peräisin. Vaikuttaakohan lapseni kakkaan se että hän saa aika paljon kuituja, aamu ja iltapuuro, kasvikset, hedelmät, ruisleipä jne.

Kommentit (2)

Meidän lapsemme kakka on myös lähes aina löysää, tosin välillä etenkin aamukakka saattaa olla " normaali" . En ole ollut tästä huolissani, sillä lapsi syö hyvin puuroa, leipää, marjoja ja hedelmiä (eli saa runsaasti kuituja) sekä juo melko runsaasri vettä. Lapsi kasvaa hyvin eikä mitään muita mahdollisia allergiaoireita ole ilmennyt, joten en usko, että olisi syytä huoleen.Muistelen, että eräällä tuttavallani laktoosi intoleranssi esiintyi ripulina (siis ihan ripulina), eikä kovana vatsana, kuten yleensä.

on niitä kunnon pökäleitäkin ollut, mutta yleensä on löysää. Meillä myös syödään paljon kuituja (puurot, kasvikset, hedelmät), eikä ole mitään allergioita.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat