Vierailija

Alan olla jo aika puhki joka öiseen lapsen viihdyttämiseen ja maidon lämmittämiseen. Tilanne on se että lapsi herää vähintään kerran yössä ja vaatii maitoa. Nyt tarvitsen neuvoja että miten saan lapsen nukkumaan aamuun asti ilman että hänen luonaan täytyy juosta milloin mistäkin syystä.Kesällä meni vähän aikaa hyvin ja lapsi nukkui koko yön, mutta alkoi vaan heräämään aina aikasemmin aikasemmin. Ja tässä sitä ollaan. Auttakaa, oon tosi väsyny.

Kommentit (8)

Silittelyllä saattaa nukahtaa, mutta herää heti kun sen lopettaa. Sängystä en ota pois, eikä tyttö sitä haluakaan. Ongelma on nyt se maito, kun ilman sitä ei halua nukahtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jospa heräily loppuu itsestään piakkoin. Niin meillä kävi. Istuttiin vierellä ja juotettiin maitoa aika pitkäänkin, kunnes yhtäkkiä jostain kumman syystä tyttö ei enää heräillytkään eikä myöskään itkenyt meidän peräämme, kun poistuimme hänen huoneestaan.

Kunnon happihyppely & juoksentelu voisi väsyttää lapsen terveellä tavalla niin, että nukkuisi yön läpi. Ulkoilun jälkeen vielä iltapuuro tms., joka täyttää vatsan sopivasti.Toimisikohan?

Moni varmaan neuvoo antamaan vettä maidon sijaan. Meillä se kuitenkin johti vain siihen, että lapsi heräsi sitten joka yö vaatimaan vesipulloa. Meillä ehkä avainsana onkin nimenomaan PULLO. Kun aloin tarjota lapselle veden yöllä mukista, ei ollutkaan enää niin kiinnostunut. Tottakai sitä raivottiin jonkin aikaa, mutta aika aikaa kutakin. Vieläkin lapsi (nyt 1 v 10 kk) pyytää joskus yöllä maitoa tai vettä, mutta yleensä tyytyy kun sanotaan, että aamulla sitten. Meillä kyllä valvoskellaan edelleen öisin. Ainoastaan se on helpottanut, ettei tarvitse lähteä sitä maitopulloa jääkaapista hakemaan...

Ekat yöt kyllä protestoi rankasti. Lopulta kyllästyy veden litkimiseen, jos sitä ylipäätään huolii. Älä ota lasta pois sängystään, vaan rauhoittele sinne.

Toinen konsti on pitkittää maidon antamista yö yöltä pidemmälle. Päätä aluksi, että annat vaikka vasta klo 5 muutamana päivänä, sitten klo 5.30 seuraavina jne.

Kolmas konsti on pitää lempeä unikoulu ja lopettaa tarjoilut kertaheitolla.

esikoinen nukkunut läpi yön jopa ilman tuttia 9-kuisesta mutta tämä neiti on toista luokkaa, huoh! Ei yötä ilman maitoa, sylitystä milloin mitäkin. Huudattaa ei voi enkä halua, kun sitten esikoinenkin herää (7-vuotias ja tarvitsee unta jaksaakseen koulussa). Mikä siis neuvoksi? Ulkoillaan, saa huomiota päivisin, mutta yöt meuhkaa. Päivisin nukkuu 2-3 tuntia rattaissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat