Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

hedelmkykyisenä kuin kohdussa?

Ongelma on nimittäin sellainen, että ovistikut tuppaavat näyttämään plussaa aina silloin kun mies on 3-5 pv kestävällä työkomennuksella. Olisiko mitään mahdollisuuksia, jos ottaisi tavaraa purkiin talteen ja pakastaisi sen. Ottaisin sitten ovispäivänä sulamaan ja tekisin itseruiskutuksen. Ärsyttää kun on hukattu jo monta hyvää kiertoa miehen työmatkojen takia.

Kommentit (14)

Tuollaisia tuntemuksia ja limalönttejä nyt on jokaisella ovista toivovalla hörhöllä.Pakastimessa sperma ei TOD säily, eikä se muuten sellaisenaan säily edes yliopistojen ja sairaaloiden -200 C -pakastimissa. Varmaan tiedätte (tai sitten ette), että inseminaatioihin käytetään pestyjä siittiöitä eikä mitään mälliä kaikkine roippeineen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun siitä näkee tapahtuneen ovulaation vasta kun hedelmöityksen kannalta otollisin hetki on jo ohi.Mittailussa etsitään lämpötilan pientä pudotusta ja sitä seuraavaa lämmönnousua. Juuri ennen ovulaatiota lämpö laskee hieman peruslämmön alapuolelle ja välittömästi ovulaation jälkeen lähtee nousuun.(siis yhtenä aamuna lämpö on laskenut noin 0,25 astetta ja seuraavana aamuna noussut enemmän kuin tuo pudotus oli). Ja vissi on että lämpötila vaihtelee tuon neljännesasteen monena muunakin päivänä.Vierailija:

Lainaus:


Samoin lämmönmittailusta pystyi päättelemään aika paljon. -5-
Sen sijaan ovistikuista näkee ovulaation lähestymisen etukäteen sillä LH:n (hormoni, jonka pitoisuutta tikut mittaavat) lisääntyminen nimenomaan saa aikaan ovulaation. Ts. ei ole mahdollista että ovulaatio olisi tapahtunut ennen LH-piikkiä.Varma tapa tappaa siittiöt :-) Hidas jäätyminen rikkoon solut.Labrassa siittiöt pakastetaan nestemäisellä typellä nopeasti ja erittäin alhaiseen lämpötilaan, jotta solut säilyisivät ehjinä.

Nippailuista en puhunut sanaakaan. Ovistestejä tuli käytettyä aika paljon aikoinaan ja totesin hyödyttömiksi, koska minulla ainakin näyttivät oviksen vasta kun se jo oli kohillaan.Sen sijaan limat ilmaantuivat kellon tarkkuudella melkein aina juuri ennen ovista. Samoin lämmönmittailusta pystyi päättelemään aika paljon. Kävin ultrassa aina oviksen aikoihin ja siitä siis pystyn itse tietämään milloin todellisuudessa sitten oli se ovulaatio.Jos aihe todella kiinnostaa, kannattaa kysellä lisää lapsettomuus puolelta tai pikemminkin plussanneet lapsettomat palstalta.-5-

Vierailija:

[quote]


Ovistestejä tuli käytettyä aika paljon aikoinaan ja totesin hyödyttömiksi, koska minulla ainakin näyttivät oviksen vasta kun se jo oli kohillaan.Minäkin bongailin limoja ennen kuin tulin raskaaksi. Kyllä se lima vaan oli sellaista venyvää juuri ennen ovulaatiota. Muutoin en sellaista limaa koskaan huomannut. Tarkkailkaahan vain epäuskoiset omaa alapäätänne kierron puolivälin aikoihin.

Mutta voin lohduttaa sinua. Se nimittäin säilyy juuri sen 3-5 päivää SISÄLLÄSI. =D Siittiöt todellakin elävät melko pitkään naisen elimistössä, jos olosuhteet ovat niille suotuisat. Lisäksi annan neuvon: JÄTÄ TIKUTTELU.Maksat ihan turhaan niistä, kun saman asian saat selville mittaamalla lämpöjä joka aamu ja tarkkailemalla limoja. Ennen ovulaatiota tulee ns ovislimaa, joka venyy sormien välissä. Muuten valkovuoto ei veny. Sen liman on tarkoitus kuljettaa siittiöt turvallisesti munasolun luokse. Kun se ilmestyy, on paras mahdollinen aika rakastella.Silloin kun tikut näyttävät plussaa on ovulaatio jo tapahtunut, eli on periaatteessa jo vähäsen myöhäistäkin yrittää hedelmöittymistä. Paras ajankohta yhdynnälle on hedelmöitystä ajatellen 1-2pv ennen ovulaatiota.

Siitä tiesin että milloin se todellinen ovulaatio oli.Sain siis hedelmöityshoitoja ja ovulaatio varmistettiin sitten ultraamalla ja piikittämällä Pregnyliä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat