Vierailija

Kommentit (15)


tarkoita sitä ettei 1700¿ riitä joulun järjestämiseen, luuletteko tosiaan että kaikilla on varaa noinkaan isoon summaan. Onneksi onni ei tule rahasta

ruokiin ei mene sen enempää rahaa kuin muulloinkaan.en ymmärrä miksi jouluun täytyy käyttää tuhansia euroja...joulu on pelkkää rahastusta.mutta jokainen käyttäköön jouluun niin paljon rahaa kuin huvittaa.itse selviämme siitä alle 200 eurolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tietenkin jos koko suvulle täytyy lahjat ostaa niin kyllä se tieten saattas tiukille mennä et riittää.

En tajua että miksi jouluna pitää käyttää hirveesti rahaa! Isommat ostokset (vaate,kännykkä ym) kannattaa jätää joulun jälkeisiin alennuksiin!Ison perheen äitinä sitä on pakko vähän miettiä että mitä ostaa kenellekin ja koska. Tietenkin lapsille täytyy jouluna saada leluja ja pehmeetä ja lämmintäkin pakeettiin mutta mitään kalliita investointeja ei todellakaan tehdä ENNEN joulua.

Tällä palstalla ihmeteltiin taannoin, että minun 100e ei muka riittäisi 3 koululaisen ja 1 aikuisen jouluruokiin ja lahjoihin. Jos palstamammojen mukaan 100e riittää hyvin, eikä siitä pidä ruikuttaa, niin ehkä riittää tuokin summa.

paljonko tuosta voi tinkiä, ettei kaikki menis. En siis ole mikään himokuluttaja, mutta kun tilillä on aina ollut kuitenkin vähän reilummin rahaa, ettei ole tarvinnut miettiä, että menisi rahat tiukille, jos esim. jouluun menisikin vähän enemmän rahaa. Pitäähän huomioida se muukin elämä ja milloin tulee seuraava tili ja niistäkin pitää ennakoida asuntolaina yms.Mutta tosiaan typerä kysymykseni kuitenkin helpotti oloani rahan riittämisestä. Onhan tossa nyt liikaakin yhteen jouluun. Ja eipähän tartte ainakaan niitä kaikkia ruokia ostella, mitä yleensä ostelee ja sitten ne kuitenkin jää syömättä.Mukavaa joulun odotusta kaikille.-ap-

Jouluun ei tarvita mitään megasummia. Ei tarvitse mitään kalliita lahjoja. Joulun perimmäinen tarkoitus ei ole lahjojen ostaminen ja saaminen, ei myöskään syöminen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat