Seuraa 

Alkaa tällä äidillä olla vitsit vähissä..ja voimatkin!

Poika nyt kohta 2v. On aina ollut voimakastahtoinen nuorimies ja erittäin vilkas. Ei ole koskaan syönyt mitenkään loistavasti, mutta suhteellisen hyvin kuitenkin(muutamia poikkeuksia lukuunottamatta esim.hampaiden tulo,kipeänä olo ym).

MUTTA NYT!!On jo neljäs päivä kun EI SYÖ!Maitoa juo ja jonkun verran puuroa aamulla ja illalla mutta siinäpä se sitten onkin. Lämminruoka EI mene alas. On kokeiltu kaupan ruokaa ja itsetehtyä(jota on jo syönyt pian vuoden verran)ja mummin tekemää ja kohta naapurintädinkin tekemää..ei mene alas.

Istuu syöttötuolissa ja huutaa niin kovin että lopulta oksentaa.

En ole antanut välipaloja nyt ollenkaan koska ajattelin,että kun on kova nälkä niin syö sitten lämmintä ruokaa..vaan eipä syö..;(Samalla on alkanut varsin voimakas uhmaikä. Suuttuessaan(jostain aivan uskomattomasta)raapii repii ja sanoo" lyö äitiä" ja lyökin. Enkä ymmärrä mistä on tuon oppinut. Meillä kun ei harrasteta fyysistä rankaisemista(ja asumme kaksisteen) ja mummi hoitaa päivisin eikä hän varsinkaan edes korota ääntään pojalle.

Mitä tässä tilanteessa tulisi tehdä??

Meillä ei auta " omaan huoneeseen kantaminen" (niinkuin brittiläiset/jenkkiläiset nannyt kehoittavat tekemään)koska ei todellakaan ymmärrä miksi sinne pitäisi mennä ja alkaakin sitten siellä leikkimään.

Komentaminenkaan ei auta vaan innostuu siitä lisää ja huutaa niin että ajattelen jo naapurien soittavan poliisit paikalle..

Poika rauhoittuu kun vien hänet esim katselemaan ikkunasta autoja tms.mutta ei hän kuitenkaan ymmärrä tehneensä väärin..mielestäni hänen pitäisi kuitenkaan saada jollain tavalla se ymmärtämään. Mutta MITEN?

Ja kaiken huipuksi...meillähän ei edes nukuta öitä...max.3h putkeen unta öisin ja sitten saattaa olla tunninkin hereillä..ja tätä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu..kait loputtomiin??

Neuvola nosti kädet pystyyn voimattomina kun fyysinen puoli on kuitenkin kunnossa.

Valitusvirsi näin sunnuntai-illan ratoksi...mutta olisi ihana kuulla onko muilla samanlaista ja mitä olette keksineet jotta arki sujuisi...

Kommentit (3)

Kuulostaapa hankalalta, voimia... Muuta ei tule mieleen kuin että lapsethan innostuvat toisista lapsista, meillä ainakin porukalla syövät reippaammin, jos vaikka ehdottaisit jonkun kaveriporukan kanssa (joilla vaikka isompia lapsia) että vaik kerran viikossa söisitte lounaan tai päivällisen jonkun kotona, näin sais mallia muilta lapsilta, hoidossa ilmeisesti poika ei käy??

mutta kaksi kertaa viikossa kerhossa ja muskarissa kerran. Tapaa siis muita lapsia mutta toi yhteinen syöminen ei ole tullut mieleen..

taidankin heti soitella kavereita läpi ja pyytää heitä ja heidän lapsiaan meille ruokatalkoisiin;) Kiitos neuvosta, kokeilen kyllä!

Ai niin..ei ole muuten hampaista johtuvaa toi syömättömyys kun kaikki hampaat ovat tulleet jo(olivat jo 1.6v ikäisenä)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on 1v10kk tyttö, joka meni elokuussa päiväkotiin. Aina ennen hän söi todella hyvin, ihan mitä vaan mukisematta, mutta sitten se alkoi. Ensin ei syönyt päiväkodissa ja sitten loppui kotonakin syöminen. Ainoa mitä alas meni, oli velli pullosta. Itse sainkin sellaisen vinkin, että pullo kannattaa jättää pois, niin voi ruokakin alkaa maistua. Eli kannattaa kokeilla jos teillä sattuu vielä olemaan pullo käytössä. Nyt on noin kuukauden kestänyt tämä kiukuttelu, eli kun tytöllä on kanssa melkoinen temperamentti jo muutenkin, niin tämä " uhma" tai mikä sitten onkaan, lisää sitä vielä tuplasti. Ja meillä myös lyö, raapii, potkii, vaikka ei mistään ole kyllä sellaista mallia saanut. Ei tästä varmaan juuri apua ole, mutta ajattelin vaan lohduttaa, että meitä on muitakin.. On kyllä kamalaa, kun " äidin kullasta" on tullut ihan mahdoton! Niin siitä nukkumisesta piti vielä kysyä. Nukutaanko teillä päiväunia? Meillä yöt oli juuri sellaisia kuin teilläkin, mutta kun puolipakolla alettiin nukuttamaan tyttöä päikkäreille, niin yötkin parani.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat