Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kauhean vaikeita väriyhdistelmät! kaksi väriä on helppo yhdistää, mutta kolme tai useampi... argh!!

Kommentit (7)

Jos sinulla on jokin taulu tai seinävaate, jonka tahdot välttämättä ottaa osaksi sisustusta, voit valita värit ja sävyt siitä. Näin säilyy koko sisustuksen läpi selkeä linja.

Riippuu mistä väreistä tykkäät. Musta noi värilastut on tylsiä!

Oma uskallus ohjaa aika paljon.. Ei kaikista ole laittamaan olohuoneessa seinää vaikka kultasen värikseksi.Mitä värejä sulla on?Musta tärkeintä on ettei seiniä maalaa liian värikkääksi, ellei ole todella varma että tykkää niistä kesät talvet useamman vuoden..Lämpöset värit pienentää huonetta ja kylmät suurentaa.Vastaväritkin voi olla toimivia..Musta kaks väriä on jo riittävä, sitten vaan niitä eri muodoissa ja muutama väripilkku rikkomaan rauhaa.. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

a) omaa ihoasi vasten, pitää ihon näyttää kauniilta, elävältä, hehkeältä.

b) lattiaa vasten, sama pätee kun edellisessä, molempien värien pitää korostaa toisian. Yleensä kannattaa valita 1 aste vaaleampaa sävyä, kun koemallissa, värit näyttävät tummemmilta isoina pintoina. Värit voi vaikuttaa samoilta, mutta riippuen siitä onko sävyissä hiven harmaata, keltaista, punaista tai mitä sitten lieneekin, on kokonaisvaikutelma ihan eri. Ota myös huomioon isoimmat huonekalut, yhteensopivuus niiden kanssa.

Ota huomioon sohva/vuodevaatteet ja kirjahyllyt yms. Niistä tulee toinen pääväri. TOinen on sitten seinissä ja lattiassa eri sävyinä. Vahvatkin värit pysyvät rauhallisina jos niitä ei ole liian montaa. (Punainen ehkä on poikkeus)Noista seinien maalauksesta taas olisin itse sitä mieltä että mieluummin seinä maalataan värinvaihdosta kaivattaessa kuin sohva ostetaan, tulee halvemmaksi ja on helpompaa. Niin että pistä vaan vähän värikkäämpääkin maalia seinään, helppo se on uusia. Sama pätee tapettiin. 5-v vaihtoaika on lapsiperheessä muutenkin ihan realistinen.Lämpöiset värit myös lämmittää ja kylmät viilentää. Mieti haluatko itse viilentää vai lämmittää oloasi.

Vierailija:

Lainaus:


Musta tärkeintä on ettei seiniä maalaa liian värikkääksi, ellei ole todella varma että tykkää niistä kesät talvet useamman vuoden..Lämpöset värit pienentää huonetta ja kylmät suurentaa.Vastaväritkin voi olla toimivia..Musta kaks väriä on jo riittävä, sitten vaan niitä eri muodoissa ja muutama väripilkku rikkomaan rauhaa.. :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat