Vierailija

Olen syönyt sellaista karkkia että siitä tulee vauva mahaan. Lapsi on 4-vuotias. Mitä mieltä?

Kommentit (11)

Babette Cole: Kun äiti muni

Janosch (jos oikeen muistan): Mistä lapset tulevat?

Kirjapajan kustantama, kirjoittajaa en muista: Äidin vatsassa

Vallaton vauva valtaa vatsanIhan vain muutama hyvä esimerkki mainitakseni. Tuo kirjapajan kirja käyttää jopa sanoja pimppi ja pippeli, ettei homma jää niiltäkään osin epäselväksi.Tosi noloa neljävuotiaalle höpöttää karkeista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun isi ja äiti halii aikuisten tavalla, ihan kahdestaan, ja haluaa vauvaa, niin isiltä menee vauvan siemen äidin masuun. Äidin masussa on munasolu, johon se siemen kiinnittyy, ja niistä yhdessä alkaa äidin masussa kasvaa vauva. Kestää pitkän aikaa kasvaa valmiiksi vauvaksi - kaikista vauvanaluista ei tule kunnollisia, niin kuin ei kaikista kasvavista kasveistakaan tule kunnollisia. Joskus ne alut vaan sitten kuolee pois. Jos vauvanalku kuitenkin kasvaa hyvin, niin se syntyy, kun on siihen valmis. Se syntyy äidin jalkojen välistä, jossa on ihan oma paikka sitä varten. Kyllä, se sattuu, mutta ei liikaa. Yleensä vauvat synnytetään sairaalassa, jossa on hoitajia ja lääkäreitä auttamassa. Synnytyksen jälkeen äiti on kovin väsynyt, ja lepäilee sairaalassa muutaman päivän. Vauva on niin pieni, että kotiin tultuaan se tarvitsee kaikkien perheenjäsenien hoivaa ja huolenpitoa. Meidän isojen ;)Ja tämä siis kerrottiin lapselle, joka on ERITTÄIN tiedonhaluinen, ja kysyy kysymästä päästyään, jos ei saa eksakteja vastauksia :)Voitte arvata, ettei tulisi mieleenikään kertoa mitään karkkisatuja :). Ei tuntunut lapsi traumoja saaneen, on nyt kohta kuusi. Tosin kertoi tarinan kaikille tutuille ja sukulaisillekin ;). Samoin on toimittu meidän perheessä seuraavankin lapsen kanssa.

nimittäin ei ole kauhea vahinko, jos lapsi tästä syystä alkaa pelätä karkinsyöntiä? Toisin olisi jos se lapsi olisi tullut tavallisessa ruoka-annoksessa sinne mahaan, perunoiden joukossa..

Lapsi totesi myöhemmin, että tädillä oli iso vatsa kun se oli syönyt sen vauvan. Kyllä se nauratti, ja täytyi sitten kertoa että asia ei ihan niin mennyt...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat