Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tietäisikö kukaan mistä (mielellään pk-seudulta) löytäisi puisen, " perinteisen" näköisen keinuhevosen? Jos olisi vielä tietoa hinnoista, niin nekin tietysti kiinnostaisivat.

Kommentit (12)

oli suloisia keinuheppoja, en ole varma, mutta ihan kuin olisivat olleet My Little Ponyja. Tosi suloisia kuitenkin, niissä oli joku karva päällä, väreinä oli ainakin vaaleanpunainen ja muistaakseni lila. Hintaa oli 50 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hintaa sillä on noin 100 euroa (huh huh). Joskus takavuosina kysyin tuolta Terhi Äikäkseltä keinuheppojen hintoja ja ne olivat 3500-5000 markkaan, koosta ja esim. harjan+hännän materiaalista riippuen. En tiedä hintoja nykyään, ovat toki voineet tippuakin, mutta silloin joskus tuntui vähän liian suurelta satsaukselta keinuhepasta.

Moi,riippuen mitä perinteisellä tarkoitat, niin ainakin oheisissa kaupoissa on myynnissä puisia keinuhevosia:

kodin Ykkönen,

Sokos,

Vankilan kaupassa olen myös joskus nähnyt

Terhi Äikäs tekee käsityönä ihania keinuhevosia. Tässä linkki hänen sivuille: http://www.terhiaikas.fi/fin_terhi.html. Meillä on Terhin tekemä heppa, joka tuli kotiin matkahuollon kuljettamana. Jalakseen laitettiin vuosiluku ja lasten nimet. Keinuhevosta on kahta kokoa. Nykyisiä hintoja en tiedä. Hinnat vaihtelevat koon ja materiaalien mukaan tai ainakin näin oli viime vuonna.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat